18 mei

SODA #lashlover waterproof mascara

Beauty, Make-up, Review , , , , , , ,

Mascara draag ik bijna dagelijks. Meestal is dat geen waterproof mascara, maar soms heb je gewoon waterproof mascara nodig, zeker in Nederland. Wist je trouwens dat je het beste waterproof mascara kunt gebruiken als je je wimpers krult met een wimperkrultang? Als je dan waterproof mascara gebruikt blijven je wimpers langer gekruld. #gratistip 😉

Maar goed, de waterproof mascara die ik lange tijd gebruikte was van NYC en deze was wel weer aan vervanging toe. Bij Kruidvat liep ik langs het make-up schap en mijn oog viel op de mascara’s van SODA. De #lashlover mascara’s zagen er zo leuk uit, dat ik besloot om de waterproof variant mee te nemen.

SODA #lashlover waterproof mascara

Laat ik beginnen met de verpakking van deze mascara. Want, zeg nu zelf, die ziet er toch heel leuk en Insta worthy uit? Het doosje van de mascara is driehoekig en het heeft een mintgroene/lichtblauwe kleur. Erop staat een mascara getekend.

De mascara zelf zit verpakt in een lichtblauwe/mintgroene huls. Erop staat het logo van SODA en het type mascara in het wit gedrukt. Wat ik ook leuk vind is dat er een schelpje op gedrukt staat. Dit geeft mij gelijk een soort zeemeermin gevoel haha. Als of zeemeerminnen deze mascara gebruiken.

Het borsteltje van de mascara is vrij basic. En dat is de mascara ook. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart, maar geeft daarbij niet veel volume of lengte.

Het is wel een fijn borsteltje om de mascara mee aan te brengen.

Het effect van de mascara is op mijn wimpers niet heel groot. Zoals ik al zei maakt het mijn wimpers zwart, maar daarnaast doet het niet veel extra’s. Het is dan ook een vrij budget en basic mascara.

Mijn wimpers zonder mascara
Mijn wimpers met de #lashlover mascara

Waterproof is hij dan weer wel, want een regenbuitje overleeft de mascara prima. Ook blijven mijn wimpers mooi gekruld.

Conclusie

Zoek je een basic waterproof mascara die goed blijft zitten, dan is deze mascara van SODA wat voor jou. Wil je naast waterproof ook meer volume of lengte? Dan kun je beter even verder kijken.

Samenvatting

Product: #Lashlover waterproof mascara
Merk: Soda
Verkrijgbaar: Kruidvat
Prijs:
Cijfer:
6

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*