23 juli

Mijn Sportdagboek nr. 124

Sporten , , , , , , , , ,

Afgelopen week heb ik weer genoeg gesport. De vakantie komt dan ook steeds dichterbij en ik wil wel fit op vakantie. Mijn plan is nu, om als wij op vakantie zijn te blijven hardlopen. Nu nog kijken of ik dat kan waarmaken.

Maandag 13 juli 2020

Maandag had ik geen tennisles daarom besloot ik om te gaan hardlopen. Ik liep 5,86 km met een snelheid van 6:05 min/km.

Dinsdag 14 juli 2020

Dinsdag heb ik overdag mijn krachttraining gedaan. Ik deed:

  • 9 minuten hoepelen
  • Buikspiervideo
  • Lunges met 6 kg 3x 12 herhalingen links en 3x 12 herhalingen rechts
  • Squat 3×12 herhalingen met 15 kg
  • Dumbbell Bench press 6 kg
  • Dumbbell fly 6 kg
  • Draai crunch 3×12 met 6 kg dumbbell
  • Hip trust 18 kg
  • Plank 3x 32 seconden

Woensdag 15 juli 2020

Woensdag ging ik weer hardlopen. Ik liep 5,33 km met een snelheid van 5:56 min per km. Lekker snel dus.

Donderdag 16 juli 2020

Donderdag voelde ik mij best wel moe. Dus ik heb niet gesport.

Vrijdag 17 juli 2020

Vrijdag wilde ik gaan hardlopen, maar ik was alleen met de kids. Toch heb ik wel hardgelopen en wel achter de buggy. Ik heb geen hardloopbuggy dus het was best wel pittig. Maar mijn kleine Fay vond het alleen maar heel erg leuk. Ik liep 3,14 km met een snelheid van 6:24 min per km. Maar dat komt natuurlijk duur de buggy.

Ook heb ik 9 minuten gehoepeld.

Zaterdag 18 juli 2020

Zaterdag ging ik twee wedstrijdjes tennissen. Het was gewoon vrijspelen maar het ging niet zo goed bij mij en ik verloor allebei de wedstrijden. In totaal stond ik 2 uur op de baan. Daarna ben ik nog een rondje gaan paardrijden met Iros.

Zondag 19 juli 2020

Zondag heb ik niet gesport.


Dit was mijn afgelopen sportweek. Een dagje krachttraining minder zoals jullie zien. Maar gelukkig wel actief genoeg. Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*