17 september

Mijn Sportdagboek nr. 127

Sporten , , , , , , , , ,

KNLTB-Tenniscompetitie-dag-1-Meerburg-Dames-1-zondag

Het is al weer even geleden dat ik een nieuwe blog heb gepubliceerd. Dit heeft verschillende redenen. Een daarvan is dat ik ruim 1,5 week ziek ben geweest. Denk aan: hoesten, heel veel keelpijn, geen stem meer en spierpijn door mijn hele lichaam. Ik heb zelfs een coronatest ondergaan, die was gelukkig negatief.

Omdat ik mijn lichaam de tijd wilde geven om te herstellen, heb ik even alles gelaten voor wat het was. Inclusief mijn blog. Maar inmiddels ben ik weer redelijk hersteld (op hoest na), en ik sport ook weer. Tijd om ook mijn blog weer op te pakken.

Omdat ik merk dat jullie het leuk vinden om te lezen wat ik doe aan sport per week. Daarom hierbij weer een fris sportdagboek. Nog niet zo vol als voorheen, maar wel goed genoeg om te delen. ;-).

Maandag 7 september 2020

Maandag voelde ik me eindelijk weer wat beter. Goed genoeg om mee te doen met de tennisles. Dit was gelijk een les van 1,5 uur en we hebben vooral enkelspel getraind. Het was pittig (want ik kreeg nog niet veel lucht) maar wel heel leuk.

Dinsdag 8 september 2020

Dinsdag heb ik weer even rust gehouden.

Woensdag 9 september 2020

Woensdag was Liz jarig! Ze werd vier jaar. Jeetje, wat een mijlpaal! Ik heb vooral Liz haar feestje gevierd en niet gesport.

Donderdag 10 september 2020

Ik was eerst van plan om donderdag te sporten, maar ik voelde me niet heel goed. Dus heb toch maar rust gehouden.

Vrijdag 11 september 2020

Vrijdagavond was ik alleen thuis, dus ik besloot mijn krachttraining te gaan doen. Wel met iets lager gewicht, om op te bouwen zonder al te veel spierpijn. Want zondag zou de eerste competitiedag zijn. Ik deed de volgende oefeningen:

  • 16 minuten hoepelen
  • Buikspiervideo
  • Hip Hitch
  • Squat 3×12 herhalingen met 13 kg
  • Dumbbell Bench press 6 kg
  • Dumbbell fly 6 kg
  • Draai crunch 3×12 met 5 kg dumbbell
  • Hip trust 18 kg
  • Plank 3x 30 seconden

Zaterdag 12 september 2020

Zaterdag vierden wij Liz haar verjaardag, dus ik heb niet gesport.

Zondag 13 september 2020

Zondag was de eerste dag van de KNLTB competitie. Ik moest een enkel en een dubbelpartij spelen. Mijn enkelpartij was voor het eerst weer sinds juni 2019 en het ging eigenlijk heel goed. Vooral mijn service was top. Ik won de partij met 6-2 6-3. De dubbelpartij ging niet goed, we kamen niet in ons eigen spel. Uiteindelijk verloren we net aan in de super tiebreak. Balen! Maar qua conditie ging het heel goed, ik voelde me fit en dat is heel fijn. Op naar de volgende competitiedagen!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*