24 augustus

Vingerafdruk armband Kaya Sieraden + winactie

Persoonlijk, Review, Winactie , , , , , , , , , , ,

Zoals veel vrouwen ben ik gek op sieraden. Ik draag dan ook dagelijks sieraden: oorbellen, ringen, een ketting, armbanden, etc. Ik vind het prachtig. De sieraden die ik draag zijn ook heel persoonlijk voor me. Zo draag ik, uiteraard, altijd mijn trouwring en om mijn nek draag ik een ketting met de letters L en F van mijn dochters Liz en Fay uiteraard.

Tegenwoordig kan je je sieraden nog persoonlijker maken. Zo zijn er bijvoorbeeld kettingen en armbanden waar je een vingerafdruk van iemand die speciaal voor je is in kan laten verwerken. Dit kan bijvoorbeeld bij Kaya Sieraden.

Kaya Sieraden

Bij Kaya Sieraden vind je unieke en persoonlijke sieraden die aan te passen zijn naar je eigen smaak. Zo vind je er ook armbanden voor dames en moeder en dochter om samen te matchen, zo leuk!

Wist je trouwens dat Kaya Sieraden voor elk verkocht sieraad een klein bedrag afstaat aan stichting Eduki. Dit uit zich in een jaarlijkse donatie, zodat kinderen in Gambia een jaar lang naar school kunnen. Dat vind ik zo’n mooi gebaar!

Vingerafdruk armband

Al lange tijd wilde ik een mooie armband met de vingerafdrukken van Liz en Fay. Iets persoonlijkers dan een vingerafdruk is er immers niet. In de webshop van Kaya Sieraden zag ik een mooie vingerafdruk armband met twee disks. Helemaal mijn smaak.

Het bestellen van de armband gaat heel simpel: je maakt foto’s van de vingerafdrukken, deze upload je en dan kan je je bestelling afronden. Ik koos ervoor om ook de achterzijde van de disks te graveren met de namen van de meisjes.

Na een paar werkdagen ontving ik mijn vingerafdruk armband thuis. Deze zat keurig verpakt in een roze sieradendoosje met een zilverpoetsdoekje erbij.

De afwerking van de armband vind ik heel mooi. De vingerafdrukken van de meisjes staan er werkelijk perfect op gegraveerd.

Wat ik ook erg leuk vind: de namen van de meisjes staan gegraveerd in mijn handschrift (ik had een foto van de namen ge-upload). Zo is het net alsof ik de armband zelf heb gemaakt.

Fay (links) en Liz (rechts) wijzen hun eigen vingerafdrukjes nog even aan <3

Ik ben heel erg blij met mijn mooie vingerafdruk armband met de vingerafdrukken van mijn dochters. Een persoonlijker sieraad is er niet!

Winactie

Ik kan me voorstellen dat jij ook graag zo’n armband wil. Nou, ik heb goed nieuws: ik mag namelijk een vingerafdruk armband van Kaya Sieraden weggeven. Het enige wat je moet doen om te winnen is:

 • Volg mij op Instagram
 • Volg Kaya Sieraden op Instagram
 • Laat een reactie ander onder deze post

Deze winactie duurt tot 31 augustus. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Succes allemaal!

*De producten in dit artikel heb ik ontvangen voor een review.

Reacties

 • Wauw dit is echt een gave winactie! Nu Joni is geboren is dit wel iets heel moois om iets van Evi en Joni samen te hebben!
  Nu duimen…

 • Wauw, dit lijkt mij heel gaaf. 10 weken geleden voor het eerst moeder geworden van een prachtig ventje en wil graag zijn vingerafdruk op een armband.

 • Wauw, wat origineel, vrouwelijk én stijlvol tegelijkertijd! Ik zou dolgraag m’n dierbaren voor altijd bij me willen hebben. De fysieke afstand tot m’n ouders en zus is helaas nogal groot, maar dit prachtige sieraad zorgt voor een ‘dichtbij-gevoel’. Heel veel zin om dit met veel plezier én liefde te dragen!

 • Ik zou heel graag mee willen doen aan deze winactie ?(instagram @6e6v6a) ik zou namelijk graag de vingerprinten van mijn lieve moeder en mijn man willen hebben?. Zo heb ik ze altijd heel dichtbij mij wanneer ik een paniekaanval heb?? ik doe dan ook heel graag mee om zo een dierbaar sieraad te winnen???✨

 • Zo mooi vind ik dit sieraad. Ook een fijn idee dat Kaya geld doneert aan het goede doel! Ik zou graag de vingerafdruk van mijn lieve oma bij me willen dragen. ❤️

 • Wauw! Zo mooi, sierlijk en betekenisvol!
  Ik kwam jou en deze post tegen op Instagram tijdens mijn zoektocht naar een mooie armband met verwijzing naar mijn dochter van 2,5. Hier kan ik dan ook nog eens de vingerafdruk van mijn man aan toevoegen! Ideaal om ze altijd nog wat meer bij me te hebben.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*