Mijn sportdagboek nr. 14

Categories Lifestyle, Sporten

Nadat ik vorige week met succes de 10 km had uitgelopen was ik best wel trots op mezelf. Ik heb mezelf beloont door deze week iets rustiger aan te doen. Toch ben ik wel bezig geweest.

 

Maandag 22 mei 2017

Maandag had ik voor mezelf een rustdagje ingepland want het was natuurlijk de dag na de Leiden Marathon. Ik heb dus niet hardgelopen.

 

Dinsdag 23 mei 2017

BBG week 9 1_zpsybb55fvs.png

Vorige week had ik geen Leg training van BBG gedaan. Daarom besloot ik week 12 nogmaals te doen en vandaag een Legs dagje in te plannen.

 

Woensdag 24 mei 2017

Vandaag heb ik weer baantjes gezwommen met mijn moeder en we hebben iets korter gezwommen, 30 minuten.

 

Donderdag 25 mei 2017

BBG week 9 2_zpsfuslcnlg.png

Donderdag deed ik weer een BBG training, tijd om mijn Abs weer te trainen.

 

Vrijdag 26 mei 2017

Vandaag ging ik naar de Toppers dus ik heb niet gesport.

 

Zaterdag 27 mei 2017

Vandaag heb ik iets heel gaafs gedaan. Ik heb namelijk gezwommen met Iros. Dat was echt super gaaf om te doen en zodra ik de foto’s heb zal ik ze met jullie delen. Dan zien jullie gelijk mijn post-babybody… Ai!

 

Zondag 28 mei 2017

Zondag was weer een lekker rustdagje voor mij. 🙂

 

Zoals jullie kunnen lezen heb ik deze week niet getennist. Het kwam er even niet van. Maar binnenkort begint het toernooiseizoen weer dus dan ga ik weer volop aan de bak.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Mijn sportdagboek nr. 14

  1. Sporten is zo fijn hè! Goed dat je er zoveel mee bezig bent en af en toe mag je jezelf echt wel trakteren op een rustdagje hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*