8 juni

Mijn sportdagboek nr. 15

Lifestyle, Sporten , , , , , ,

Ik ben nog steeds bezig met mijn strijd tegen de overgebleven zwangerschapskilo’s maar het gaat de goede kant op. Toen ik afgelopen week op de weegschaal stond kwam ik erachter dat ik er nog maar 2 hoef te verliezen. Dus dat is mooi.

 

Maandag 29 mei 2017

Maandag was het weer tijd om te gaan hardlopen. Na een week niet te hebben gelopen was het best een beetje zwaar. Ik liep 5,78 km.

 

Dinsdag 30 mei 2017

Ik ben weer opnieuw begonnen met BBG en probeer het intensiever te doen. Dat heb ik dinsdag gemerkt. Mijn benen deden tijdens het trainen op een gegeven moment al zeer. Maar mijn benen wil ik voornamelijk slanker dus het was goed dat ik het deed!

 

Woensdag 31 mei 2017

Woensdag ging Rick tennissen dus kon ik mooi thuis trainen. Ik deed de tweede dag van de BBG training en ik vond het best wel pittig. Ik heb vooral last gehad van mijn schouders en armen.

 

Donderdag 1 juni 2017

Donderdag hadden we een etentje dus ik heb mezelf een avondje vrij gegeven.

 

Vrijdag 2 juni 2017

Vrijdag was mijn moeder jarig dus ik wilde snel naar haar toe. Daarom heb ik niet zo heel lang hardgelopen, ik liep 4,76 km.

 

Zaterdag 3 juni 2017

Zaterdag hadden we familiedag van Rick zijn familie daarom heb ik niet gesport.

 

Zondag 4 juni 2017

Zondag heb ik weer lekker een klein buitenritje gemaakt met Iros. Dat was vooral genieten.

 

Dit was mijn afgelopen week. Ik heb weer twee keer hardgelopen, maar niet zo ver. Toch denk ik wel dat ik de afgelopen week weer actief genoeg ben geweest. We zullen het zien op de weegschaal. Ik voel me in ieder geval goed en ben redelijk tevreden als ik in de spiegel kijk. Nou dat wil wat zeggen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*