4 februari

Mijn Sportdagboek nr. 142

Sporten , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week werd het steeds kouder. Daar ben ik zo geen fan van! Maar met het oog op de zomer (en die summerproof body) ben ik wel blijven sporten.

Maandag 25 januari 2021

Deze laatste week van januari ben ik goed begonnen met een hardlooprondje. Ik liep 5,07km met een snelheid van 6:10 min/km.

Dinsdag 26 januari 2021

Voor mij werkt het het beste om cardio te combineren met krachttraining. Zo houd ik mijn lichaam in vorm. Daarom probeer ik dit per dag af te wisselen. Op dinsdag deed ik weer krachttraining en ik deed de volgende oefeningen:

 • 21 minuten hoepelen
 • Buikspiervideo
 • Hip hitch
 • Squat 3×12 herhalingen met 14 kg
 • Dumbbell Bench press 8 kg
 • Dumbbell fly 8 kg
 • Draai crunch 3×12 met 5 kg dumbbell
 • Hip trust 16 kg
 • 3x 30sec plank

Woensdag 27 januari 2021

Woensdag heb ik voor mezelf een rustdag ingepland.

Donderdag 28 januari 2021

Donderdag deed ik weer krachttraining, want ik wil dit weer vaker in de week gaan doen. Ik deed:

 • 21 minuten hoepelen
 • Buikspiervideo
 • Hip hitch
 • Squat 3×12 herhalingen met 14 kg
 • Dumbbell Bench press 8 kg
 • Dumbbell fly 8 kg
 • Draai crunch 3×12 met 5 kg dumbbell
 • Hip trust 16 kg
 • 3x 30sec plank

Vrijdag 29 januari 2021

Vrijdag was het tijd om weer te gaan hardlopen. Vooral in mijn borstspieren voelde ik de krachttraining die ik heb gedaan. In mijn benen gelukkig niet, dus ik kon gewoon hardlopen. Ik liep 6,08 km met een snelheid van 6:15 min/km.

Zaterdag 30 januari 2021

Zaterdag heb ik niet gesport.

Zondag 31 januari 2021

Zondag hebben we een stukje gewandeld maar heb ik niet gesport.

Dit is hoe mijn laatste sportweek van het jaar eruit zag. Alweer wat beter gevuld dan de vorige en ik blijf werken aan een strak lichaam. Dat moet ook wel, want ik eet ook genoeg haha. 😉 In februari ben ik jarig, dan word ik 35! Op mijn verjaardag wil ik stralen dus blijf ik ook lekker sporten. Wat hebben jullie de afgelopen weken gedaan?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*