Mijn Sportdagboek nr. 145

Categories Sporten

De afgelopen week heb ik eindelijk weer hardgelopen. De sneeuw was namelijk weg (YES EINDELIJK!), dus ik durfde het weer aan.

Maandag 15 februari 2021

Maandag heb ik niet gesport.

Dinsdag 16 februari 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan. Ik heb mijn training aangepast en doe nu twee video’s. Zo zag mijn training eruit:

Woensdag 17 februari 2021

Woensdag heb ik eindelijk weer hardgelopen. Ik liep 4,01 km met een snelheid van: 5:48 min/km. Lekker snel dus!

Donderdag 18 februari 2021

Donderdag had ik nog spierpijn van de training van dinsdag. Toch heb ik wel getraind. Ik deed bijna hetzelfde als dinsdag, namelijk:

Vrijdag 19 februari 2021

Vrijdag heb ik weer hardgelopen. Ik had behoorlijk wat spierpijn, maar toch liep ik 5,01km met een snelheid van 6:18 min/km. Voor lopen met spierpijn vind ik dat niet heel onaardig.

Zaterdag 20 februari 2021

Zaterdag heb ik niet gesport.


Zondag 21 februari 2021

Zondag heb ik vooral van het mooie weer genoten en dus niet gesport.

Zo zag mijn sportweek eruit. Blij dat ik eindelijk weer kan hardlopen. En de nieuwe training die ik heb gevonden bezorgd me aardig wat spierpijn, dus volgens mij is die wel effectief. Op naar een nieuwe, actieve sportweek!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*