Mijn Sportdagboek nr. 147

Categories Sporten

De afgelopen week was een lekker sportief weekje. En dat voelde erg fijn moet ik zeggen. Ik merk dat hardlopen steeds soepeler gaat. Dat merk ik vooral aan de snelheid, want ik word steeds iets sneller.

Maandag 1 maart 2021

Maandag ging ik hardlopen. Ik liep 5,02 km met een snelheid van 5:44 min/km. Onder de 6 minuten!

Dinsdag 2 maart 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan. Ik deed de volgende trainingen:

Woensdag 3 maart 2021

Woensdag heb ik weer hardgelopen. Ik liep 5km met een snelheid van 6:01 min/km.

Donderdag 4 maart 2021

Donderdag deed ik weer krachttraining. Wederom deed ik:

Vrijdag 5 maart 2021

Vrijdag ben ik nog een keer gaan hardlopen. De derde van de week, een soort toetje. 🙂 Ik liep 3,63 km met een snelheid van 5:48 min/km.

Zaterdag 6 maart 2021

Zaterdag heb ik niet gesport.

Zondag 7 maart 2021

Zondag heb ik ook niet gesport.

Dit was mijn sportieve week van de afgelopen week. Een lekker vol weekje. Het was fijn om mijn hoofd leeg te maken.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*