15 maart

Vedder & Vedder Birthstone Huggie earring

Persoonlijk, Review , , , , , , , , , , , , , , , ,

Single Birthstone Huggie Earring - Vedder & Vedder

Zoals jullie weten was ik op 26 februari jarig en ben ik 35 geworden. Een groot feest zat er door corona niet in, maar ik ben wel flink verwend met mooie cadeaus en kaarten. Van mijn ouders kreeg ik een cadeau dat al lang op mijn verlanglijstje stond: een setje Birthstone Huggie Earrings van Vedder & Vedder.

Single Birthstone Huggie Earring

Een paar jaar geleden heb ik al eens een artikel geschreven over edelstenen. Ik geloof ook echt dat edelstenen positieve energie kunnen uitstralen. Omdat ik jarig ben in de maand februari, is mijn geboortesteen Amethist.

Amethist is familie van de bergkristal. Het is een prachtig paars kristal. Dit komt door sporen van ijzer, titaan en een beetje door radioactiviteit. Amethist zorgt onder andere voor meer wilskracht, stimuleert je intuïtie en verminderd zenuwen en stress.

Ik vind amethist een hele mooie steen en ik voel me er ook door aangetrokken. Daarom wilde ik graag een mooi sieraad waarin deze steen zit verwerkt. Toen ik op de website van Vedder & Vedder de Single Huggie Birthstone zag, was ik verkocht. Ik vind het zo mooi hoe subtiel de edelsteen hierin verwerkt is. Ik vind dit mooier dan een heel rijtje met geboortestenen.

Wat ik wel raar vind, is dat je de Single Birthstone Huggie Earring per stuk moet bestellen. Ik dacht namelijk dat single stond voor een geboortesteen (i.p.v. een heel rijtje). Dat maakt het best een prijzig setje, je betaald namelijk €59,00 per stuk.

De oorbellen vind ik wel heel erg mooi. Ik draag ze in mijn tweede oorbel gaatje en heb ze dag en nacht in. Ik vind de oorbellen heel goed matchen met mijn andere oorbellen en ze passen ook bij elke outfit. Doordat mijn eigen geboortesteen erin verwerkt zit, voelt het ook alsof deze oorbellen voor mij gemaakt zijn.

Ik ben echt mega blij met dit prachtige cadeau dat ik van mijn ouders heb gekregen en wilde het setje daarom graag aan jullie laten zien.

Samenvatting

Product: Single Birthstone Huggie earring
Merk:
Vedder & Vedder
Verkrijgbaar: www.vedder-vedder.com
Prijs: €59.00 (per stuk)
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*