Mijn Sportdagboek nr. 148

Categories Sporten

Afgelopen week zag mijn sportweek er iets anders uit dan normaal. Dit kwam onder andere door het weer en doordat ik me niet zo fit voelde. Ik deel weer met jullie wat ik heb gedaan.

Maandag 8 maart 2021

Maandag heb ik krachttraining gedaan. Ik had door de regen namelijk geen zin om te gaan hardlopen. Ik deed:

Dinsdag 9 maart 2021

Dinsdag ben ik gaan hardlopen. Ik liep 4,03 km met een snelheid van 5:50 min/km.

Woensdag 10 maart 2021

Woensdag heb ik een rondje gereden met Iros. Verder heb ik niet gesport.

Donderdag 11 maart 2021

Donderdag heb ik weer krachttraining gedaan, ik deed:

Vrijdag 12 maart 2021

Vrijdag voelde ik me niet zo goed, dus ik heb niet gesport.

Zaterdag 13 maart 2021

Zaterdag was mijn man jarig, dus ik heb niet gesport.

Zondag 14 maart 2021

Zondag heb ik hardgelopen. Ik liep 5,03 km met een snelheid van 5:43 min/km.

Dit was mijn sportweek de afgelopen week. Ik heb wel vier keer gesport, maar iets anders verdeeld in de week. Ik merk dat ik met hardlopen sneller ben geworden en na afloop ook minder moe ben. Ik wil weer gaan proberen om grotere afstanden te gaan lopen. Maar met het slechte weer moet ik me daar echt even toe gaan zetten. Op naar een nieuwe, actieve sportweek.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*