15 juni

Mijn sportdagboek nr. 16

Lifestyle, Persoonlijk, Sporten , , , , , , , , ,

Afgelopen week werd Liz 9 maanden oud. Mijn doel was om rond die tijd weer op mijn oude gewicht te zijn. Helaas ben ik dat nog niet, maar ik ben goed op weg. Ik blijf dus voorlopig ook nog lekker actief sporten. Zo ook afgelopen week.

 

Maandag 5 juni 2017

Het was Tweede Pinksterdag dus een mooie dag om te trainen. Ik liep een nieuwe route en verdwaalde een beetje, daardoor liep ik langer dan ik eigenlijk van plan was en ik liep 7,82 km.

 

Dinsdag 6 juni 2017

Dinsdag was het weer tijd voor een portie krachttraining. Ik ben weer opnieuw begonnen met BBG en zit nu dus weer in week 2. Ik probeer wel zwaarder te trainen dan de vorige keer en ik voelde het dan ook weer goed in mijn benen.

 

Woensdag 7 juni 2017

Woensdag heb ik weer banen gezwommen met mijn moeder. We proberen nu om elke keer drie kwartier aan een stuk door te zwemmen en dat hebben we woensdag dus ook weer gedaan. Ik voelde me fit na afloop.

 

Donderdag 8 juni 2017

Donderdag was mijn vader jarig, dus we hebben gezellig met zijn allen gegeten. Op werk vroeg iemand ineens aan me of ik weer zwanger was… Dat vond ik niet zo leuk en ik voelde me toen weer dik 🙁 . Daarom heb ik ’s avonds weer actief BBG gedaan en er stond een arm en abs training op het programma. Het ging best soepel, alleen moet ik commando’s nog steeds op mijn knieën doen.

 

Vrijdag 9 juni 2017

Vrijdag deed ik mee met een tennistoernooitje met een vriendin. We moesten deze vrijdag pas onze eerste wedstrijd spelen en helaas hebben we verloren. Ik baalde van het verlies, maar ik heb wel lekker gespeeld en ik heb veel gelopen. Dat voelde wel goed.

 

Zaterdag 10 juni 2017

Zaterdag zijn we gaan picknicken met vrienden in de Leidse Hout. Hierdoor heb ik niet getraind en ook omdat ik er geen zin in had. 🙂

 

Zondag 11 juni 2017

Zondag zijn we naar Amsterdam geweest en hebben we verder niet zoveel meer gedaan. Ik heb behalve wandelen dus niet gesport.

 

Dit was dus mijn afgelopen sportweek. Ik vond van mezelf dat ik goed bezig was, maar toen iemand vroeg of ik weer zwanger was was dat wel een domper. Ik doe namelijk echt mijn best om weer in vorm te komen en had het idee dat ik op de goede weg was. Door zo’n vraag ga je dan toch weer twijfelen. Ik blijf voorlopig dus nog lekker sporten. Op naar de volgende week!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*