1 april

Mijn Sportdagboek nr. 150

Sporten , , , , , ,

Voor dit 150e sportdagboek heb ik weer mijn activiteiten van de afgelopen week op een rijtje gezet. Ik begon zeer actief, maar kreeg last van mijn lichaam dus heb een dagje krachttraining overgeslagen. 🙁

Maandag 22 maart 2021

Maandag heb ik hardgelopen en ik liep een rondje van 5,06 km met een snelheid van 5:52 min/km. Ik vind het zo cool om te zien dat ik inmiddels elke keer een gemiddelde snelheid heb die onder de 6:00 minuten is.

Dinsdag 23 maart 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan. Ik deed de volgende training:

Het klopt inderdaad dat ik altijd een fullbody krachttraining doe. Ik heb namelijk gehoord dat, als je minder dan 4 keer in de week krachttraining doet, het beter is om steeds een fullbody training te doen. Dus daarom doe ik dat.

Woensdag 24 maart 2021

Woensdag heb ik weer hardgelopen en ik liep een klein rondje van 4 km met een snelheid van 5:53 min/km.

Donderdag 25 maart 2021

Al een paar dagen merkte ik dat ik erg moe was (lees: ik lag steeds om 21.00 uur in bed). Op advies van mijn man heb ik het sporten daarom even geskipt en een dagje vrij genomen. Dat voelde enorm als falen, maar het is denk ik wel beter.

Vrijdag 26 maart 2021

Ondanks dat ik donderdag dus niet had getraind, had ik vrijdag veel last van een ‘gekke, krampachtige spierpijn’. Erg vervelend. Maar vrijdag mocht ik ook eindelijk mijn Apple Watch ophalen. Ik ben er zo blij mee! Ik wilde hem vrijdag toch even testen dus ik heb toch een kort rondje hardgelopen. Ik liep 4,03 km met een snelheid van 5:52 min/km. Het voelde erg zwaar, dus mijn lichaam is denk ik echt moe.

Zaterdag 27 maart 2021

Zaterdag heb ik mezelf rust gegeven en niet gesport.

Zondag 28 maart 2021

Zondag heb ik mezelf ook rust gegeven.

Dit was mijn sportweek. Een beetje een gekke week want ik kreeg ineens last van enorme vermoeidheid een een rare kramppijn. Hopelijk gaat het komende wek weer beter.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*