20 mei

Mijn Sportdagboek nr. 157

Sporten , , , , , , , ,

Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie blij dat de sportscholen weer open mogen? Zelf heb ik altijd al een hekel gehad aan de sportschool, dus mij kan het niet veel boeien. Maar ik ben blij voor iedereen die graag in de gym aan het sporten gaat. Ik vind thuis sporten het fijnste, dat blijf ik ook lekker doen.

Maandag 10 mei 2021

Maandag waren we nog in Centerparcs, dus ik heb niet gesport.

Dinsdag 11 mei 2021

Dinsdag heb ik krachttraining gedaan.

Ik deed:

Woensdag 12 mei 2021

Woensdag heb ik hardgelopen. Ik liep 5,2 km met een snelheid van 6:03 min/km.

Donderdag 13 mei 2021

Donderdag heb ik een klein beetje krachttraining gedaan. Ik deed:

Vrijdag 14 mei 2021

Omdat ik donderdag geen volledige krachttraining heb gedaan, vond ik dat ik vrijdag iets verder moest hardlopen. Uiteindelijk liep ik 7,26 km met een snelheid van 6:13 min/km. Best wel een eindje dus.

Zaterdag 15 mei 2021

Zaterdag had ik tennisles, dat was fijn en we deden volleytraining. Daarna hebben we nog een half uur vrijgespeeld. Uiteindelijk tenniste ik dus ruim 1,5 uur.

Zondag 16 mei 2021

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn sportweek. Waarbij ik mijn krachttraining weer iets heb opgeschroefd en weer eens wat verder heb hardgelopen. Het was een goede week. Veel sportplezier allemaal.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*