22 juni

Mijn sportdagboek nr. 17

Lifestyle, Sporten , , , , , , ,

Bijna ben ik weer op het gewicht wat ik voor mijn zwangerschap woog. Het scheelt echt nog maar weinig. Daarom ga ik nog vrolijk door met sporten. Ook in aanloop naar mijn vakantie. Ik deel graag weer met jullie wat ik afgelopen week heb gedaan.

 

maandag 12 juni 2017

Maandag was het weer tijd om te gaan hardlopen. Mijn doel was 5 km te hardlopen maar het werd iets minder, namelijk: 4,8 km. Toch vind ik het niet slecht.

 

Dinsdag 13 juni 2017

Tijd voor week 3 van BBG. Een legs day. Wederom deed ik hem zwaarder dan de vorige keer en ik vond het vrij pittig.

 

Woensdag 14 juni 2017

Woensdag is weer BBG dag en dit keer een Arms en Abs training. Vooral circuit een vind ik erg zwaar. Mijn armen trilde helemaal.

 

Donderdag 15 juni 2017

Donderdag ging ik weer baantjes zwemmen met mijn moeder. Normaal zwemmen we op woensdag maar we hadden even een dagje geruild. We zwommen weer 45 minuten achter elkaar door en ik was heel erg moe erna. Ik heb geen idee hoe dat kwam.

 

Vrijdag 16 juni 2017

Vrijdag ging ik weer hardlopen. Ik was laat vanwege een borrel en het was warm dus ik liep niet zo heel ver. Ik liep 3 km.

 

Zaterdag 17 juni 2017

Zaterdag gunde ik mezelf een rustdagje.

Zondag 18 juni 2017

Zondag heb ik lekker een lang tochtje paardgereden met Iros. Ik reed in korte broek want het was warm. We reden een tochtje van 12,76 km. Het was heel warm maar wel fijn!

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Ik hoop dat jullie het wederom leuk vonden om te bekijken.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*