20 juli

Mijn sportdagboek nr. 19

Sporten , , , , , , , , ,

Op mijn vakantie heb ik echt genoten. Dat wil zeggen: niet sporten, veel zonnen en lekker eten. Ik heb niet op de weegschaal durven staan, maar ik weet eigenlijk zeker dat ik minimaal 1 kg aangekomen ben. En met de 2 kg die ik nog van mijn zwangerschap moet verliezen is dat dus 3 kg teveel. Tijd om het sporten weer op te pakken.

 

Maandag 10 juli 2017

Maandag begon al goed qua sporten… NOT! Maandag was namelijk mijn trouwdag. We zijn lekker gaan varen en ’s avonds uitgebreid uiteten geweest (een 6 gangen menu!).

 

Dinsdag 11 juli 2017

Dinsdag was het dan echt tijd om met het sporten te gaan beginnen. Ik besloot weer een BBG te doen en weer opnieuw te beginnen. Week 1 training 1 dus: een legs dagje. De training was best wel pittig. Ik kon merken dat ik even niets gedaan had.

Woensdag 12 juli 2017

O wat had ik woensdag een spierpijn van de training van dinsdag! Niet normaal! Toch ben ik gaan zwemmen met mijn moeder en we zwommen 45 minuten baantjes.

 

Donderdag 13 juli 2017

Nog steeds spierpijn. Mijn lichaam is het sporten duidelijk niet meer gewend haha. Ik ging vandaag tennissen met mijn team en we speelden 2,5 uur. Het ging best wel lekker, maar ik voelde mijn kontspieren wel.

 

Vrijdag 14 juli 2017

De spierpijn was vrijdag nog erger. Op de wc gaan zitten deed al zeer. Normaal zou ik vandaag gaan hardlopen naar mijn ouders. Maar wij hadden een verjaardag die al rond etenstijd zou starten dus dat ging ik niet redden. Liz bleef vandaag ook voor het eerst bij mijn ouders logeren (spannend!).

 

Zaterdag 15 juli 2017

Zaterdag ben ik vroeg opgestaan om Liz op te halen. Ik miste haar heel erg. Verder heb ik niet meer gesport.

 

Zondag 16 juli 2017

Zondag zag ik eindelijk Iros weer. Ik had hem ook wel gemist! Daarom heb ik lekker een stukje met hem gereden.

 

Dit was mijn eerste sportweek na de vakantie. Zoals jullie zien is het nog niet helemaal zoals het zou moeten: ik heb niet hardgelopen en ook BBG heb ik verslonst. Dat moet wel echt weer beter als ik die kilo’s kwijt wil. Ik ga mijn best doen.

Reacties

  • Altijd lastig om weer op gang te komen! Ik had afgelopen week (na bijna 3 weken vakantie) ook zóveel spierpijn. Vier dagen lang kon ik het voelen haha!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*