22 juli

Zomerjurkjes shoppen bij Esprit

Fashion , , , , , , , , ,

Als er een kledingstuk is wat ik in de zomer graag draag dan is het wel een jurkje. Eigenlijk vind ik jurkjes altijd wel leuk, maar vooral in de zomer vind ik ze erg fijn. Met een kledingstuk heb je gelijk een hele outfit en ben je zo klaar. Zwierige jurkjes zijn lekker luchtig en staan leuk. Bij Esprit vind je veel verschillende soorten jurkjes. Om jullie inspiratie te geven deel ik vandaag mijn favorieten met jullie.

 

Soepele denim jurk met strikceintuur

Spijkerjurkjes vind ik echt tijdloos. Het is dat ik al een jurkje in dit model in mijn kast heb hangen anders zou ik hem zo weer kopen. Het is een simpel denim jurkje met een ceintuur in de taille. Het jurkje heeft een mooie lengte waardoor je hem naar mijn mening ook prima naar werk kan dragen. Dit jurkje kost  59,99.

Zwierige jersey stretchjurk met print

Ja dit is een zomerjurkje: wit met een bloementjesprint. Heel leuk voor op vakantie en het staat echt super als je een beetje bruin geworden bent. Leuk te combineren met rode lipstick en rode schoenen. Deze jurk kost:  59,99.

 

Kanten jurk met spaghettibandjes

Kanten jurkjes zijn altijd super leuk. Wat voor kleur ze ook zijn, ze hebben altijd iets extra’s wat mij betreft. Dit exemplaar van Esprit is simpel, maar toch stijlvol. Ik zou zelf het ceintuur wat er omheen zit vervangen door een exemplaar van bruin leer. Dat maakt het net wat specialer vind ik. Dit jurkje kost:  59,99.

 

Maxi-jurk van chiffon met ceintuur

Een goede maxi-jurk mag naar mijn mening in niemands kledingkast ontbreken. Het staat super elegant voor als je ’s avonds wat gaat eten in een strandtentje (zien jullie het al voor je?). Maar ook naar een feestje met een mooi slippertje eronder staat het super leuk. Dit exemplaar kost: € 69,95.

 

Dit zijn wat mij betreft de zomerjurkjes die je moet aanschaffen voor deze zomer. Ik hoop dat jullie met deze tips inspiratie hebben opgedaan. Geniet van de zomer!

 

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*