9 augustus

Mijn sportdagboek nr. 45

Sporten , , , , , , ,

Afgelopen week speelde ik voor het eerst weer een tennistoernooi. Ik speelde lekker en het ging redelijk goed met mijn knie. Verder heb ik niet stil gezeten.

 

Maandag 30 juli 2018

Maandag moesten Carlijn en ik onze tweede wedstrijd van het toernooi spelen. Een van de tegenstandsters was echt mega goed (heel raar dat ze in onze categorie zat), dus we hebben verloren. Wel heb ik voor mijn gevoel super goed gespeeld dus daar haal ik mijn voldoening uit.

 

Dinsdag 31 juli 2018

Dinsdag heb ik niet gesport. Ik wilde eigenijk Mom in Balance inhalen, maar dat redde ik qua tijd niet.

 

Woensdag 1 augustus 2018

Woensdag speelde Carlijn en ik onze derde en laatste wedstrijd van een toernooi. Het werd een mega spannende driesetter die wij, naar mijn mening, hadden moeten winnen. Carlijn en ik speelde goed en wat dat betreft was het een leuke wedstrijd. Maar een van de tegenstanders speelde zo vals, dat ik daar best wel boos van werd.

 

Donderdag 2 augustus 2018

Donderdag heb ik voor het eerst sinds mijn verlof weer gewerkt. Dat was best wel even wennen, dus ik heb niet gesport.

Vrijdag 3 augustus 2018

Vrijdag paste mijn ouders weer op Liz en ook voor het eerst op Fay. Daarom besloot ik het hardlopen weer op te pakken. Maar het was mega warm! Dat was niet zo prettig. Ik liep best wel langzaam, maar het was ook weer opbouwen natuurlijk. Ik liep 2,8 km. Een mooie afstand om op te bouwen.

 

Zaterdag 4 augustus 2018

Zaterdag deed ik weer Back in Shape van Mom in balance en het was een fijne training. Ik voelde me voldaan na afloop.

 

Zondag 5 augustus 2018

Zondag heb ik voor het eerst weer paard gereden. Wat was dat fijn! Het was een klein rondje, maar toch was het genieten!

 

Dit was mijn afgelopen week. Bijna elke dag heb ik wel iets gedaan dus wat mij betreft was het een productieve week.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*