6 augustus

Moeder en dochters armbanden van KAYA sieraden

Review , , , , , , , , , , ,

Sinds 30 april 2018 mag ik mij de trotse moeder noemen van twee gezonde en prachtige dochters: Liz en Fay. De liefde die ik voor hen voel is onbeschrijfelijk en ik heb ze het liefste elke dag dichtbij me. Maar helaas gaat dat niet, er moeten ook centjes verdiend worden.

Deze week ga ik na een lange, heerlijke periode van zwangerschaps- en bevallingsverlof weer aan het werk. Iets waar ik niet naar uitgekeken heb. Ik vind het echt verschrikkelijk om mijn meisjes te moeten missen. Maar gelukkig werk ik dichtbij huis en ben ik zo weer thuis. Alsof het zo moest zijn, ontving ik van KAYA sieraden een mailtje met de vraag of ik een sieraad wilde ontvangen voor een review. De timing kon niet beter, want nu kon ik kiezen voor een moeder & dochter(s) sieraad zodat ik mijn meisjes altijd bij me draag als sieraad.

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden is een webshop met allemaal prachtige sieraden voor moeders en kinderen. Kaya gelooft dat een commerciële organisatie een steentje kan bijdragen. Per verkocht sieraad gaat een deel van de opbrengst naar Gambia. Door de donaties van KAYA gaan er op dit moment al 20 kindjes naar school. Door het aanschaffen van een mooi sieraad, draag je dus ook je steentje bij aan dit goede doel. Wat een mooi gebaar hé!

Zilveren armbanden set ‘Cute Balls’ met gravering

Omdat ik het super leuk vind om samen met mijn dochters hetzelfde sieraad te dragen koos ik voor de zilveren armbanden set ‘Cute Balls’ met gravering. Deze set bestaat uit een mama armband en eentje voor je dochtertje. Daarom bestelde ik er nog een losse armband bij. De zilveren balletjes doen me erg denken aan het merk Tiffany & co. En ik vind ze er erg mooi uitzien. Ik koos voor gewoon zilver, maar je kan ook kiezen voor Goud verguld of Rosé goud verguld.

Qua maten koos ik voor mijzelf damesmaat small (17 cm). Ik heb namelijk vrij smalle polsen. Voor Liz koos ik de maat: 2-3 jaar (13 cm) en voor Fay koos ik: 0-6 maanden (11 cm). Als hanger koos ik voor een hartje. Op mijn hartje wilde ik laten graveren: Liz & Fay. Op die van Liz liet ik: Liz graveren en op die van Fay, je raad het al: Fay. Bij de hangertjes kreeg ik ook een wit zoetwaterpareltje wat eraan gehangen werd.

Mijn bestelling ontving ik binnen een paar dagen. De armbandjes zaten stuk voor stuk verpakt in een mooi roze zakje. Daarbij zat ook een roze zilverpoetsdoekje. De armbandjes zelf waren nog eens verpakt in een klein plastic zakje. Heel netjes allemaal.

De hangertjes zijn met de hand gegraveerd. Dat zie je, en daarmee bedoel ik niet dat het lelijk gedaan is. Ik vind het juist heel mooi.

Mijn armband past perfect. Hij staat ook super mooi en de zilveren balletjes geven een mooie, luxe uitstraling naar mijn mening. Die van Liz past ook perfect. Liz haar armpjes zijn niet heel dun, dus ik was eerst bang dat de armband te klein zou zijn. Maar hij zit perfect en er is nog wat ruimte over.

Die van Fay is iets te groot en valt gemakkelijk af. Maar Fay heeft dan ook hele dunne armpjes. Dus dat komt vanzelf goed.

Conclusie

De armbanden zijn werkelijk waar prachtig en ik ben heel blij dat ik met dit mooie sieraad weer iets heb waarmee ik de meisjes dichtbij me draag. Ook vind ik het super leuk dat we met zijn drieën nu een mooie set hebben. We horen ook echt bij elkaar. Dit cadeau is een mooie afsluiting van een geweldige verlofperiode die we met zijn drieën hebben beleeft en dit sieraad zorgt er ook voor dat we dat nooit vergeten.

Samenvatting

Product: Zilveren armbanden set ‘Cute Balls’ met gravering
Merk: KAYA Sieraden
Prijs: € 69,95 voor een mama en 1 dochter armband
Verkrijgbaar: webshop KAYA Sieraden
Cijfer: 10

Reacties

  • Wat een schattige armbandjes zeg, heel leuk zo met die hartjes en dat je daar een naam in kan laten graveren, ook dat je beide dochters dat nog kunnen dragen als ze dalijk wat ouder zijn, echt leuk!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*