14 augustus

Personal update

BabyGlow, Persoonlijk , , , , , , ,

Het is de hoogste tijd voor een personal update! Mijn laatste vlog is alweer even geleden en er is in de tussentijd best wel veel gebeurd. Dat wil ik natuurlijk graag met jullie delen, vandaar deze blog. Inderdaad, een blog in plaats van een vlog.

Geen wekelijkse vlog meer

Zoals jullie hebben gemerkt heb ik al een aantal weken geen wekelijkse vlog meer geplaatst. De laatste vlog die ik plaatste was op 23 juli. En dat heeft meerdere redenen. De voornaamste reden is eigenlijk dat ik er niet aan toe kwam om dagelijks te vloggen en ik had er eerlijk gezegd ook even geen zin meer in. Ik wilde vooral veel genieten van de verlofweken die ik nog had zonder continue met de camera bezig te zijn. Toen ik dit eenmaal voor mijzelf had besloten, kreeg ik veel meer rust in mijn hoofd en meer tijd om te genieten. Dat heb ik ook volop gedaan. Elke dag heb ik genoten samen met mijn twee dochters. De verloftijd is een bijzondere periode die niet meer terugkomt. Dus heb ik geprobeerd om elke dag wat leuks te doen met de meisjes en dat is me goed gelukt. Op deze periode kijk ik met veel liefde terug en ik ben er heel dankbaar voor.

 

Weer aan het werk

Zoals jullie uit bovenstaande tekst kunnen afleiden ben ik weer aan het werk. Dat vond ik wel een ding en ik heb de dag voor mijn eerste werkdag dan ook veel gehuild. Je sluit immers een bijzondere periode af. Inmiddels ben ik het werken alweer aardig gewend en ik verkeer gelukkig in de gelukkige positie dat ik snel thuis ben en daarmee snel bij mijn meisjes ben. Ik hoef ze dus niet lang te missen. Het werken gaat goed, het is nog rustig vanwege de vakantieperiode en dat is wel prettig om er weer in te komen.

Liz

Met Liz gaat alles super goed. Ze leert elke dag weer nieuwe dingen en haar ontwikkeling gaat echt super snel. Het lijkt wel of ze in de vier maanden dat ik thuis was extra sprongen heeft gemaakt. Ze kan echt heel goed praten en ze snapt ook heel veel. Ik vind haar ineens al een hele peuter. Ze is ook al bijna twee jaar. Op 9 september wordt ze twee. Soms vind ik dat ook nog onwerkelijk. Het cliche is echt waar: kindjes worden heel snel groot en de tijd vliegt voorbij. Daarom geniet ik volop van elke dag.

 

Fay

Met Fay gaat ook alles heel goed. Uit de metingen op het consultatiebureau bleek dat Fay bovengemiddeld lang is. Ze zit qua lengte boven de +1 lijn. Woow! Qua gewicht zit ze net iets onder het gemiddelde, dus ik moet er wel goed op blijven letten dat Fay genoeg drinkt. Ze krijgt nog steeds alleen borstvoeding en ik houd haar gewicht goed in de gaten. Verder gaat Fay qua ontwikkeling ook heel snel. Toen ze 2,5 maand oud was kon ze al omrollen van haar rug naar haar buik. Dat is echt heel erg snel. Ik schrok ervan, want ik dacht dat ze nog niet sterk genoeg was in haar nek. Maar het gaat heel goed en Fay vindt het heel erg leuk om rond te kijken als ze op haar buikje ligt. Verder is Fay absoluut de vrolijkste baby ever. Ze lacht de hele dag door en is alleen maar blij. De afgelopen week lachte ze voor het eerst met geluid. Echt een schaterlach. Zo lief! Ik smolt er echt van. Wat kun je toch veel van je kindjes houden.

 

Een nieuw huis

Zoals in mijn vlogs veelvuldig voorbij kwam waren wij druk op zoek naar een nieuw huis. En dat is gelukt! We hebben een prachtig nieuw huis gekocht waar we heel blij mee zijn. Ik kan niet wachten totdat we de sleutel krijgen, maar dat duurt nog tot half november. We hoeven niet veel te klussen in het nieuwe huis, dus waarschijnlijk kunnen we er dan wel snel in!

Dit betekent dat ons appartement binnenkort in de verkoop gaat. Dat vind ik stiekem wel heel spannend. Maar we hebben een mooi en goed onderhouden appartement in Leiden dus ik denk dat er wel veel interesse voor gaat zijn.

 

Op vakantie

En last but nog least gaan we binnenkort ook lekker op vakantie. Ondanks dat ik nog maar net begonnen ben met werken ben ik daar wel aan toe. Lekker twee weken genieten met mijn gezin. Daar kan ik echt naar uitkijken! Voordat we op vakantie gaan hebben we eerst nog de bruiloft van Chrissie en Ruud en ik ga Chrissie haar make-up doen. Iets wat ik super leuk vind, maar ook heel spannend!

 

Dit was tot zover even mijn personal update. Ik zit erover na te denken om misschien op vakantie wat te vloggen, maar ik wil mezelf niet teveel tot dingen verplichten. Daarnaast komt er gewoon af en toe weer eens een video update voorbij. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden  (laat maar weten in de comments!).

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*