22 september

Mijn sportdagboek nr. 48

Sporten , , , , , , , ,

Ik ben even lekker op vakantie geweest. Daar heb ik wel gesport, maar niet zoveel haha. Of je lekker genieten in het zwembad meetellen ;-). Maar nu we terug zijn ben ik wel weer begonnen met sporten. En ik heb weer een sportdagboek voor jullie! Wel een paar dagen later, maar daarom niet minder interessant.

 

Maandag 10 september 2018

Maandag had ik nog vakantie dus heb ik lekker niets gedaan.

 

Dinsdag 11 september 2018

Dinsdag moest ik een tenniswedstrijd spelen in een toernooi. Helaas verloren we de wedstrijd. Ik heb dit jaar nog niets gewonnen, het is tot nu toe nog niet mijn jaar. Maar dat komt vast wel weer goed.

 

Woensdag 12 september 2018

Woensdag besloot ik dat de vakantiekilo’s er echt af moesten. Daarom ben ik weer begonnen met MKBM fase 1 dag 1. Het was pittig, maar wel een lekkere training.

 

Donderdag 13 september 2018

Donderdag heb ik even niet gesport.

 

Vrijdag 14 september 2018

Vrijdag ga ik normaal hardlopend naar mijn ouders. Maar mijn fiets was kapot en ik had de fiets van mijn moeder te leen. Die wilde mijn moeder natuurlijk ook weer terug. Dus ik ben op de fiets naar mijn ouders gegaan en heb niet hardgelopen.

 

Zaterdag 15 september 2018

Zaterdag heb ik weer de Back in shape training van Mom in Balance gedaan. Het was een leuke training die in het teken stond van het 5 jarig bestaan van Mom in Balance in Leiden.

Zondag 16 september 2018

Zondag ben ik lekker een rondje gaan paardrijden met Iros. Dat was fijn.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals je ziet, toch redelijk actief. Ik baal wel heel erg van de tenniswedstrijd. Maar ik ga er vanuit dat we de volgende keer gewoon weer gaan winnen.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*