31 januari

Mijn Sportdagboek nr. 52

Sporten , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week was wat mij betreft weer een sportieve week. En dat voelde fijn! Ik heb gewerkt aan mijn conditie en aan mijn spierkracht bij de fysio. Ook stond er weer een dagje wintercompetitie op het programma.

 

Maandag 21 januari 2019

 

Op maandag gaat Rick altijd boksen. Als de kleintjes dan rustig op bed liggen, is dat voor mij een mooi moment om ook te gaan trainen. Dus dat heb ik gedaan. Ik heb alle oefeningen van de fysio wederom gedaan (zie vorige week). En ik merk dat het wel soepeler gaat, maar de Hip Trust is nog steeds wel zwaar voor mij.

 

Dinsdag 22 januari 2019

 

Vandaag heb ik niet gesport. Maar ik had wel last van mijn rug. Ik vermoed dat dit door de hiptrust komt. Ik moet echt opletten dat ik mijn bekken daarbij beter kantel, want dit is niet de bedoeling.

 

Woensdag 23 januari 2019

 

Vandaag heb ik wederom de oefeningen van de fysio gedaan. Het ging goed en ik voelde me voldaan na afloop.

 

Donderdag 24 januari 2019

 

Donderdag stond voor mij eerst op de planning om te gaan tennissen, maar het was zo koud dat we besloten om niet te gaan. Dus ik was lekker een avondje thuis!

 

Vrijdag 25 januari 2019

 

Vrijdag ging ik trainen onder begeleiding van de fysio. Ik moest een aantal stabiliteitsoefeningen doen en trainen met een foamroller. Die wil ik nu voor thuis ook aanschaffen zodat ik dit thuis ook goed kan oppakken. De training was best wel pittig en ik voelde me voldaan.

Zaterdag 26 januari 2019

Zaterdag ochtend was het weer Mpower tijd! Wat een pittige training was dat. Veel cardio en best intensief. Ik was al moe, maar na de training was ik best wel gesloopt. Ik koelde ook behoorlijk af toen ik gelijk doorgereden was naar Iros. Dat was misschien niet zo slim. Maar toch, een voldaan gevoel na het sporten!

 

Zondag 27 januari 2019

 

Zondag mocht ik weer lekker competitie spelen! Het was koud en nat. De ballen stuiterde amper en ik kwam niet in mijn spel in de enkel, waardoor ik verloor. Super balen en weet zeker dat het ook kwam doordat het zo belabberd spelen was op die baan. Maar toch, verliezen is verliezen. Het is niet anders. Daarna mocht ik dubbelen met Larissa en toen heb ik gelukkig revanche kunnen nemen! Wat een wedstrijd: In de eerste set stonden we 5-2 voor, waarna het uiteindelijke 6-6 werd en we een tiebreak moesten gaan spelen. In de tiebreak (die tot 7 gaat) stonden we 6-0 achter. Maar we wonnen hem met 8-6! Vervolgens verloren we net aan de tweede set en moesten we dus een supertiebreak spelen. Die stonden we achter met 8-6, maar we wonnen hem uiteindelijk met 10-8! Dit was denk ik wel de meest bizarre wedstrijd ever en wat was het koud. Maar ik ben zo blij dat we gewonnen hebben.

 

Dit was mijn sportieve week van de afgelopen week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen! Sportze!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*