8 februari

Mijn Sportdagboek nr. 53

Sporten , , , , , , , , , , ,

Oeps een dagje te laat. Maar hierbij is alsnog mijn sportdagboek. Ik ben weer een weekje actief geweest en ik vertel jullie graag wat ik allemaal gedaan heb.

Maandag 28 januari 2019

Maandag had ik nog best wel veel spierpijn. Dus ik besloot dat ik een avondje niet hoefde te sporten.

 

Dinsdag 29 januari 2019

Dinsdag vond ik dat ik wel weer aan de slag moest. Mijn fysio had gezegd dat ik minimaal twee keer per week moest trainen. Dus ik ging dinsdag weer aan de slag met mijn oefeningen van de fysio. Ik merk dat het steeds makkelijker gaat.

 

Woensdag 30 januari 2019

Woensdag avond moest ik ’s avonds naar een bijeenkomst van werk. Dus heb ik niet gesport.

 

Donderdag 31 januari 2019

Donderdag heb ik weer mijn oefeningen van de fysio gedaan. Wederom had ik het gevoel dat het beter ging en dat ik sterker aan het worden ben.

 

Vrijdag 1 februari 2019

Vrijdag heb bij de fysio getraind. We hebben nieuwe oefeningen gedaan en ook zwaarder. Ik vond het best wel pittig en moet hier thuis ook mee aan de slag.

 

Zaterdag 2 februari 2019

Zaterdag heb ik weer getraind bij Mpower van Mom in Balance. Ik merk dat ik het nog steeds pittig vind. Vooral het eerste hardloopstuk en de Hiit training. Toch vond ik het een fijne training. Daarna ben ik nog naar Iros gegaan en daar heb ik lekker een rondje mee gereden.

 

Zondag 3 februari 2019

Zondag heb ik niet getraind. Zondag vond ik dat ik mocht rusten.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals je kan zien heb ik niet stil gezeten. Het voelt goed om bezig te zijn en ik hoop dat mijn lichaam er binnenkort ook strakker uit gaat zien.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*