14 februari

Mijn Sportdagboek nr. 54

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hallo februari! Natuurlijk weet ik dat de maand vorige week al begonnen was, maar dit is mijn eerste sportweek van februari. En wat voor een! Ik deel het graag met jullie.

Maandag 4 februari 2019

Maandag was het weer tijd om met mijn oefeningen van de fysio aan de slag te gaan. De oefeningen gaan steeds soepeler, ondanks het feit dat ik de oefeningen wel zwaarder maak. Ik word dus echt sterker!

 

Dinsdag 5 februari 2019

Dinsdag heb ik niet gesport.

 

Woensdag 6 februari 2019

Woensdag heb ik wederom mijn oefeningen van de fysio gedaan. Het was best pittig, maar goed te doen.

 

Donderdag 7 februari 2019

Donderdag heb ik bij de fysio getraind. Het was een pittige training, maar ik merk wederom dat ik sterker aan het worden ben. Ik kan de hip trust nu met 15kg doen. Dat is een verdubbeling want ik begon met 7,5kg!

 

Vrijdag 8 februari 2019

Vrijdag moest ik voor mijn werk aanwezig zijn bij de uitreiking van de sportprijzen, dus heb ik niet gesport.

 

Zaterdag 9 februari 2019

Zaterdag ochtend heb ik weer Mpower van Mom in Balance gedaan. Het was dit keer vooral een cardio training met ook wel wat kracht. Maar de focus lag op uithoudingsvermogen. Ik vond het best wel pittig.

 

Zondag 10 februari 2019

Zondag moest ik eigenlijk competitie tennissen, maar de tegenstanders waren ziek dus het ging niet door en de wedstrijd is verzet naar volgende week.

 

Dit was mijn sportweek. Komende week wordt dus de competitiedag ingehaald en zoals het er nu naar uit ziet, is het dan mooier weer. Dat komt dus weer mooi uit!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*