18 februari

Oriflame The One – Colour Adapt Lip Balm

Beauty, Make-up, Review , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

In de winter draag ik vaak lip balm. Mijn lippen kunnen dan wel wat verzorging gebruiken. Lip balm met een kleurtje, geeft net wat meer kleur in je gezicht. Letterlijk. Tijdens een make-up party van Oriflame kocht ik deze The One – Colour Adapt Lip Balm voor € 13,00. Deze lipbalm past zich aan aan de natuurlijke kleur van je lippen en geeft ze een net wat intensievere natuurlijke kleur. Een kleur die perfect bij je past dus.

 

The One – Colour Adapt Lip Balm

The One Colour Adapt Lip Balm zit verpakt in een zwarte huls met roze opdruk. Als je de dop eraf haalt en de stick naar boven draait, ziet de stick er paars uit. Dat voelt misschien een beetje gek. Ik wil namelijk geen paarse lippen. Gelukkig is dat met aanbrengen niet het geval.

Maar hoe werkt het? Nou Oriflame omschrijft het als volgt:

The One Colour Adapt Lip Balm brengt transparant aan en reageert met de natuurlijke chemie van je lippen om een vleugje kleur met een subtiele glans te creëren, voor jouw eigen persoonlijke roze. Bovendien maakt de verzorgende formule je lippen gehydrateerd en babyzacht.

 

Dat wilde ik natuurlijk wel proberen.

 

Mijn ervaring

Het aanbrengen van de balm gaat heel eenvoudig, gewoon zoals een lipstick. Tijdens het aanbrengen ziet de balm er op mijn lippen inderdaad transparant uit. Maar dat veranderd al snel. Mijn lippen krijgen een mooie, donker roze kleur. Een kleur die mooi bij mijn huidskleur past en zo mijn natuurlijke lipkleur zou kunnen zijn.

Ik vind echter niet dat mijn lippen erg gehydrateerd aanvoelen. Wel zijn ze zacht. Maar ik krijg er een beetje een droog gevoel van en smeer daarom graag nog wat Rosebud Salve over de lip balm heen. Niet de bedoeling lijkt me. Maar dit kan ook komen door de wintermaanden.

 

Conclusie

Ik vind de The One Colour Adapt Lip Balm een mooie, natuurlijke kleur geven op mijn lippen. Ik draag hem dan ook graag om een dagelijkse make-up look compleet te maken. Het enige nadeel vind ik dat mijn lippen niet heel gehydrateerd aanvoelen. Desondanks gebruik ik hem wel graag.

 

Samenvatting

Product: The One Colour Adapt Lip Balm
Merk: Oriflame
Verkrijgbaar;  Oriflame webshop of bij een make-up party
Prijs: € 13,00
Cijfer: 7,5

 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*