21 maart

Mijn Sportdagboek nr. 59

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Het is gelukt, mijn sportdagboek staat op tijd online! Yeah! Ik deel graag weer met jullie wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan.

 

Maandag 11 maart 2019

Maandag trainde ik zoals gebruikelijk weer thuis. Ik deed weer het krachttraining schema van de fysio en het ging zo goed dat ik het gewicht weer een kilo zwaarder kon doen.

 

Dinsdag 12 maart 2019

Dinsdag heb ik niet getraind.

 

Woensdag 13 maart 2019

Woensdag was mijn lieve man Rick jarig. Dus hebben we lekker zijn verjaardag gevierd en heb ik niet getraind.

 

Donderdag 14 maart 2019 

Donderdag moest ik samen met mijn schoonvader onze tweede wedstrijd in het toernooi spelen. Die wonnen we ook! Toch heb ik toen ik thuis kwam ook nog mijn krachttraining gedaan. Het voelde namelijk niet goed als ik dat niet zou doen.

 

Vrijdag 15 maart 2019

Op vrijdag train ik normaal bij de fysio. Maar de komende twee weken doe ik dat even niet. Maar ik moest wel trainen van mezelf dus deed ik wederom thuis mijn kracht oefeningen.

 

Zaterdag 16 maart 2019

Zaterdag was het zulk slecht weer dat ik me er niet toe kon zetten om naar Mpower te gaan. Dus ik sloeg een ochtendje over. Wel ging ik naar Iros en hebben we een kort stukje gereden. Iros had ook geen zin in de regen. ’s middags moest ik weer tennissen in het toernooi en wederom wonnen we.

 

Zondag 17 maart 2019

Zondag was de laatste dag van het tennistoernooi en onze laatste wedstrijd. Die wonnen we ook dus mijn schoonvader en ik zijn kampioen. Ik zeg: de eerste titel van dit jaar is binnen! Op naar nog meer 😉

 

Dit was mijn sportweek. Een weekje met lekker wat tennis. Leuk!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*