28 maart

Mijn Sportdagboek nr. 60

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mijn 60e sportdagboek alweer! En dan is het er net eentje waar ik wat minder actief ben geweest. Toch heb ik wel iets gedaan. Lees maar snel mee.

 

Maandag 18 maart 2019

Maandag heb ik weer mijn krachttraining van de fysio gedaan. De oefeningen gingen weer goed.

 

Dinsdag 19 maart 2019

Dinsdag heb ik niet gesport. Van mijn fysio begreep ik dat ik beter om de dag kan sporten, dus ik probeer daar doordeweeks op te letten.

 

Woensdag 20 maart 2019

Woensdag had ik heel erg last van buikpijn. Het leek wel menstruatiekramp, maar ik ben niet ongesteld. Erg vervelend. Toch wou ik wel een beetje sporten. Dus ik heb op 2 oefeningen na, wel mijn training gedaan (10 oefeningen) en ben daarna direct naar bed gegaan.

 

Donderdag 21 maart 2019

Donderdag mocht ik samen met Rick onze eerste wedstrijd spelen in een toernooi. Helaas verloren we, ik was vooraf ook zo nerveus en gespannen dat ik niet ontspannen kon tennissen. Zo jammer! De tegenstander speelde ook wel goed hoor, maar ik speelde echt niet goed en dat werkt dan niet mee. Gelukkig zitten we in een poule en hebben we nog kansen.

 

Vrijdag 22 maart 2019

Vrijdag avond zijn we naar IKEA gegaan. Iets waar Rick en ik altijd tegenop zien. Gelukkig doen we het heel efficient: we kijken online wat we nodig hebben en zoeken de stellingen al op. Als we dan aankomen gaan we direct naar het magazijn en pakken we alles. Zo zijn we binnen een uur klaar. Ideaal. Toen we thuis kwamen was ik moe en heb ik niet meer gesport.

 

Zaterdag 23 maart 2019

Maandag hadden we te horen gekregen dat een vriendin van ons is overleden. We zijn hier nog steeds enorm van ontdaan. Zaterdag was de uitvaart, dus ik heb al mijn sportieve activiteiten afgezegd. De uitvaart was mooi en paste precies bij onze vriendin. Na afloop zijn we met de vriendengroep nog gaan lunchen, dat was fijn. De rest van de dag heb ik niets actiefs meer gedaan.

 

Zondag 24 maart 2019

Zondag heb ik genoten van mijn gezin en lekker in huis getut. Dat was fijn. Ik heb dus niet gesport.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie zien: minder actief dan de afgelopen weken. Maar dat maak ik de komende week wel weer goed.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*