13 april

Mijn sportdagboek nr. 7

Sporten , , , , , , , , ,

Liz is al 7 maanden oud. Er wordt wel eens gezegd: 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren.. Dat zou betekenen dat ik nog 2 maanden de tijd heb om mijn overtollige kilo’s te verliezen. Gelukkig gaat het nog steeds goed, maar de tijd dringt wel.

 

Maandag 3 april 2017

Tijd om weer te hardlopen. Volgende week is de Singelloop dus ik moet het aantal kilometers echt gaan opbouwen. Dat lukte vandaag goed, ik liep 5,6 km. Ik ben weer trots op mezelf!

 

Dinsdag 4 april 2017

Tijd om weer een BBG training te doen. Week 8 dit keer en weer Arms & Abs. Het ging redelijk.

 

Woensdag 5 april 2017

Geen BBG dit keer, ik ging namelijk weer baantjes zwemmen met mijn moeder en dat ging goed.

 

Donderdag 6 april 2017

Vrijdag start voor mijn team de voorjaarscompetitie dus vandaag gingen we alvast trainen. We speelden een uurtje een wedstrijdje en het ging niet zo goed bij mij helaas.

 

Vrijdag 7 april 2017

Vandaag was de start van de voorjaarscompetitie. We zijn goed begonnen want we hebben alle wedstrijden gewonnen. Gelukkig speelde ik vandaag wel goed dus!

 

Zaterdag 8 april 2017

Lekker paardrijden met Iros. Ik maakte een lange rit van 13,8 km door de duinen. Het was heerlijk weer dus ik heb ook echt genoten.

 

Zondag 9 april 2017

Vandaag heb ik lekker van het weer genoten en ik heb niet gesport.

 

Dit was mijn sportweek. Qua BBG heb ik deze week niet zoveel gedaan. Het lijkt wel of week 6&8 bij mij vervloekt is want deze gaat elke keer niet helemaal goed. Het kan dus beter qua sport. Ik ben benieuwd hoe het de komende week gaat.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*