18 april

Mijn Sportdagboek nr. 63

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was ik wel sportief, maar ik werd ook ziek waardoor ik twee dagen niet heb gesport terwijl ik het wel van plan was. Desalniettemin was mijn week weer aardig actief. Zo stond onder andere de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma.

 

Maandag 8 april 2019

Maandag deed ik weer het vertrouwde krachtschema van de fysio. Ik blijf het planken (30 sec recht en beide zijden 30 sec en dat dan drie keer) vervelend vinden. Wel houd ik het beter vol.

 

Dinsdag 9 april 2019

Dinsdag startte ik voor het eerst met het schema voor de looptraining. Ik moet dan eerst thuis mijn bilspieren trainen met een elastiek en werken aan core stability. Daarna begint het hardlopen buiten. Steeds rondes van 4 minuten met kracht oefeningen tussendoor. Ik merkte aan mijn conditie dat ik een tijdje niet heb hardgelopen. Na afloop voelde ik me voldaan.

 

Woensdag 10 april 2019

Woensdag zou ik ’s avonds eigenlijk gaan zwemmen, maar ik had zo een hoofdpijn dat ik het heb afgezegd en vroeg naar bed ben gegaan.

 

Donderdag 11 april 2019

Donderdag had ik overdag nog steeds last van hoofdpijn. Toen het ’s avonds iets beter ging heb ik toch mijn krachtschema nog even gedaan.

 

Vrijdag 12 april 2019

Vrijdag stond de eerste dag van de voorjaarscompetitie op het programma. Ik heb alle twee de wedstrijden gewonnen. Dus ik was blij. Toen ik thuis kwam ging het echter helemaal mis. Ik werd heel erg misselijk en heb de hele avond boven de wc gehangen. 🙁

 

Zaterdag 13 april 2019

Zaterdag voelde ik me nog steeds doodziek en misselijk. Ik heb dus geen Mpower gedaan en ben ook niet gaan paardrijden.

 

Zondag 14 april 2019

Zondag zou ik eigenlijk gaan invallen bij een ander tennisteam, maar omdat ik nog niet helemaal fit was heb ik dat ook afgezegd.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie kunnen zien werd ik een beetje ziek. Ik weet niet wat het was. Inmiddels voel ik me weer een stuk beter en ik hoop ook dat, dat zo blijft.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*