Win: OPI Pants on fire!

Categories Make-up, Winactie

Over tien dagen is het alweer Koningsdag! Zoals velen ga ik die dag ook lekker de stad in om de verjaardag van onze Koning te vieren. Gehuld in het oranje natuurlijk. Van top tot teen en ook mijn nagels lak ik in de kleur van ons vaderland. Ben jij al klaar voor Koningsdag maar heb je nog niet de perfecte oranje nagellak gevonden? Zoek dan niet verder!

 

OPI Pants on fire!

OPI Pants on fire! is een stoere, opvallende oranje kleur waarmee je je nagels echt laat opvallen en laat knallen. Het is een beetje een neon oranje kleur, dus een kleur voor dames met lef en wat mij betreft een kleur die niet mag ontbreken in je collectie.

 

Koningsdag winactie

Omdat ik vind dat ieder meisje met mooie oranje nagels over straat moet kunnen gaan op Koningsdag, kun je vanaf vandaag deze top nagellak van OPI winnen. Daarvoor moet je het volgende doen:

  • Volg mij op Instagram
  • Laat onder deze post weten dat je mee doet

Dat is alles. De winactie loopt tot 24 april, dan heb je de nagellak voor Koningsdag in huis!

 

Succes

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “Win: OPI Pants on fire!

  1. Dat zou nou eens leuk zijn mooi shinen met kingsday ik zeg perfect en die teennagels erbij met dit weer.

  2. Ik zou graag deze nagellak willen winnen voor koningsdag want het is een mooi kleurtje en maakt mijn outfit helemaal af???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*