25 april

Mijn Sportdagboek nr. 64

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week was het Goede Vrijdag en Pasen. Toch heb ik lekker gesport, want niks doen, dat kan ik niet meer.

 

Maandag 15 april 2019

Maandag deed ik thuis mijn krachttraining schema. Dit vind ik nog steeds een fijn moment om te trainen, al blijf ik een hekel hebben aan het planken. Dat onderdeel zie ik altijd tegenop.

 

Dinsdag 16 april 2019

Dinsdag deed ik weer mijn hardlooptraining. Achteraf kwam ik er alleen achter dat ik vergeten was om eerst thuis de oefeningen met het elastiek en het planken te doen. Al denk ik niet dat het kwaad kan aangezien ik maandag al krachttraining had gedaan.

 

Woensdag 17 april 2019

Woensdag deed ik weer mijn krachttraining. Ik voelde mijn bilspieren wel! haha

 

Donderdag 18 april 2019

Donderdag had ik voor mijzelf een rustdag ingepland en heb ik niet gesport.

 

Vrijdag 19 april 2019

Vrijdag stond er weer een competitiedag ingepland! Ik mocht weer lekker twee wedstrijden tennissen en we moesten dit keer uit. We speelde op gravel, dat vind ik toch altijd net iets ‘echter’  dan onze eigen hardcourt banen. Ik weet niet waarom. Ik heb overigens allebei mijn wedstrijden vrij makkelijk gewonnen.

 

Zaterdag 20 april 2019

Zaterdag 20 april ben ik weer naar Mpower gegaan. Omdat ik een aantal keer niet kon, zat ik eraan te denken om mijn abonnement op te zeggen. Maar nu ik weer geweest ben merk ik dat ik het toch wel leuk vind en een fijne training. Ik heb echt het gevoel dat ik goed bezig ben geweest. Dus ik denk dat ik er toch nog maar mee door ga.

Zondag 21 april 2019

Zondag was het Eerste Paasdag en heb ik voor mijzelf een rustdag ingepland.

Dit was mijn sportweek. Zoals jullie kunnen zien heb ik twee rustdagen gehad en vijf dagen gesport. Dat is vroeger wel eens anders geweest! Maar ik voel me hier echt prettig bij merk ik en dat vind ik fijn.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*