23 mei

Mijn Sportdagboek nr. 68

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week heb ik weer lekker gesport. De indeling van mijn sportweek zag er wel iets anders uit dan normaal.

 

Maandag 13 mei 2019

Maandag heb ik mijn krachttraining weer gedaan. Nog steeds gaan de oefeningen goed, ondanks dat ik het gewicht heb verzwaard.

 

Dinsdag 14 mei 2019

Dinsdag heb ik niet gesport, want ik ging uit eten.

 

Woensdag 15 mei 2019

Woensdag heb ik wederom mijn krachttraining gedaan.

 

Donderdag 16 mei 2019

Donderdag heb ik niet gesport.

 

Vrijdag 17 mei 2019

Vrijdag heb ik weer competitie gespeeld. Ik speelde redelijk, maar verloor helaas de eerste wedstrijd. In totaal hebben we gelijk gespeeld. Dit is wel balen, want hierdoor zijn we onze koppositie kwijt.

 

Zaterdag 18 mei 2019

Zaterdag heb ik ’s ochtends Mpower gedaan en daarna ging ik weer naar Iros. ‘S avonds deed ik mee met de Leiden Marathon 5 km Night run samen met Laura. Het was leuk en het ging goed. Ik voelde me nog fit toen ik over de finish ging.

 

Zondag 19 mei 2019

Zondag heb ik wederom competitie getennist. Ik heb namelijk ingevallen bij een ander team. Ik moest enkelen en dubbelen en heb allebei de wedstrijden gewonnen. Het spelen ging goed en ik vond het leuk om weer eens te enkelen.

 

Dit was mijn sportweek. Een dagje tennis meer dan normaal en ik deed weer eens een hardloopwedstrijdje. Leuk!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*