20 juni

Mijn Sportdagboek nr. 72

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mijn afgelopen sportweek zag er wat anders uit dan normaal. Dit komt mede door Tweede Pinksterdag.

Maandag 10 juni 2019

Maandag heb ik de competitiewedstrijd van afgelopen vrijdag ingehaald. De eerste wedstrijd verloor ik helaas net aan. Maar de tweede wedstrijd heb ik gewonnen. In totaal zijn we met het team op een tweede plaats geëindigd en we hebben geen een wedstrijddag verloren. Een mooie prestatie al zeg ik het zelf.

Dinsdag 11 juni 2019

Dinsdag heb ik mijn krachttraining gedaan. Dat doe ik normaal natuurlijk op maandag, maar door de tennis ging dat even niet. Ik heb vooraf nu 2,5 minuut touwtje gesprongen en dat ging goed.

Woensdag 12 juni 2019

Woensdag heb ik ’s avonds baantjes gezwommen met mijn moeder. We zwommen drie kwartier achter elkaar zonder te stoppen.

Donderdag 13 juni 2019

Donderdag was ik moe en heb ik niet gesport.

Vrijdag 14 juni 2019

Vrijdag heb ik nog een keer mijn krachttraining gedaan inclusief het touwtje springen. Ik vond het best wel moeizaam gaan, het gewicht voelde zwaar. Maar na afloop voelde ik me voldaan!

Zaterdag 15 juni 2019

Zaterdag ochtend zou ik eigenlijk naar Mpower gaan, maar het regende zo hard dat mezelf er echt niet toe kon zetten. Wel ben ik ’s middags, toen het droog was, lekker een rondje gaan rijden met Iros. Dat was fijn.

Zondag 16 juni 2019

Zondag heb ik niet gesport.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie zien: iets anders dan normaal, maar wel actief genoeg. Fijne week allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*