17 juni

Winactie wereldkaarten.nl

Winactie , , , , , , , , ,

In december 2018 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe huis. Het is al helemaal ons eigen plekje geworden en wat is het een fijn huis. Waar ik wel tegenaan loop is de aankleding. Want natuurlijk hebben we de muren van ons huis laten stuken en een fris kleurtje gegeven. Maar je wilt natuurlijk ook iets persoonlijks aan de muur ophangen. We hebben al twee grote foto’s van Liz en Fay aan de muur, maar ik wil ook iets speciaals.

Nu denk ik eraan om bijvoorbeeld een poster van de plattegrond van Leiden op te hangen. Ik woon al mijn hele leven in Leiden en ik hou echt van deze stad. Gelukkig is Rick net zo verliefd op Leiden als ik, dus zodra we een mooie kaart gevonden hebben hangen we hem zeker op. Maar ook een plattegrond van Parijs zou ik erg mooi vinden.


Wat ik ook altijd gaaf vind is een wereldkaarten.nl aan de muur. Vooral als je echt een reiziger bent lijkt me dat super leuk. Wij zijn geen echte wereldreizigers, maar ben jij dat wel? Let dan nu goed op!

Winactie wereldkaart.nl

In samenwerking met wereldkaarten.nl heb ik namelijk een super leuke winactie! Dus ben jij net als ik nog op zoek naar een mooie kaart of canvas doek van zusterbedrijf Canvascompany.nl voor aan de muur doe dan zeker mee. Je maakt namelijk kans op een waardebon t.w.v. €119,95. Daar kun je zeker iets moois voor uitzoeken.

Wat moet je doen?

Een winactie was nog nooit zo makkelijk. Het enige wat je moet doen is:

  • Volg BeautyGlow op instagram en laat een comment achter onder de foto
  • Laat onder dit artikel weten dat je met de winactie meedoet

Dat is een makkie toch? Deze winactie duurt tot 26 juni. Veel succes allemaal!

EDIT: Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaar heeft een persoonlijk bericht ontvangen!

Reacties

  • Wauw wat een gave actie! Ik kan hier zeker iets moois uitzoeken voor mijn 1e huis waar ik bijna de sleutel van krijg! Duimennn.

  • Ik doe mee voor mijn lieve schoonzus die basisschoollerares is en wel een mooie wereldkaart kan gebruiken. Ik heb autisme en kom weinig buiten dus een mooi cadeau vinden voor haar verjaardag is lastig. Ik gun haar zo’n mooie kaart <3

  • Super leuke site! Houd van beauty & reizen. Heb al een beauty in gedachten die ik zou bestellen! Zou een top cadeau zijn! ? #worldtraveler

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*