1 augustus

Mijn Sportdagboek nr. 78

Sporten , , , , , , , , , , , , , , , ,

Afgelopen week ging ik vol goede moet met mijn tweede week BBG aan de slag. Ook mocht ik mijn eerste wedstrijd van een tennistoernooi spelen.

Maandag 22 juli 2019

Dag 1 van week 2 stond in het teken van Legs en Cardio. Het was een pittige training en ik heb echt een hekel aan burpees. Maar ze zijn nu eenmaal super effectief dus ik doe ze braaf. Vooraf maakte ik me zorgen om de jump lunges vanwege mijn knie. Maar ik kon het prima opvangen en heb geen last gehad achteraf.

Dinsdag 23 juli 2019

Dinsdag heb ik niet getraind.

Woensdag 24 juli 2019

Woensdag was het tijd voor dag 2 van de week 2 training van BBG. Op het programma stond Arms en Abs. Dat vind ik pittig. Vooral de commandos vind ik zwaar. Die doe ik dan ook op mijn knieen. Ik kan het gewoon niet op mijn tenen. Hetzelfde geldt voor push ups overigens.

Donderdag 25 juli 2019

Donderdag heb ik niet getraind.

Vrijdag 26 juli 2019

Vrijdag heb ik ook niet getraind.

Zaterdag 27 juli 2019

Zaterdag heb ik weer Mpower gedaan en dat was een aardig pittige training. Vooral voor mijn conditie. Na afloop ben ik bij Iros lekker tot rust gekomen.

Zondag 28 juli 2019

Zondag mocht ik mijn eerste wedstrijd van een tennistoernooi spelen. Ik vond het een fijne wedstrijd en mijn spel ging goed. We wonnen dan ook met 7-5 6-2. Je kan wel zeggen dat we moeizaam op gang kwamen, maar toen het eenmaal ging, ging het goed.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*