12 augustus

BioSilk Summer Therapy Protective Hair Oil

Haar, Review , , , , , , , , , , ,

Het is zomer! Misschien heb je al lekker vakantie of misschien ga je binnenkort op vakantie. Ik hoop in ieder geval dat je lekker aan het genieten bent van de zon. Vergeet jezelf niet in te smeren he ;-). Daar komt de moeder in mij boven hoor. Wist je trouwens dat je haar ook wel wat bescherming kan gebruiken? Gelukkig zijn er allemaal fijne producten op de markt die je daarvoor kunt gebruiken.

BioSilk Summer Therapy Protective Hair Oil

Over de BioSilk Summer Therapy lijn heb ik al eens een review geschreven. Ik vind deze haarproducten heel erg fijn om te gebruiken op vakantie. Vooral Silk Bath vind ik erg prettig, want dan hoef ik maar een fles in de douche te zetten. Ik heb de Silk Bath en Silk Protect dan ook al meerdere malen opnieuw aangeschaft. Laatst zag ik de BioSilk Summer Therapy Protective Hair Oil. Een nieuw product voor mij, dus ik besloot deze even te testen.

BioSilk Summer Therapy Protective Hair Oil is zoals je al kunt vermoeden een olie om je haar te beschermen tegen de zon en tegen uitdroging. De verpakking ziet er op het eerste oog hetzelfde uit als Silk Bath of Silk Protect.

Het enige verschil is dat deze Hair Oil een pompje met spuitkop heeft. Gelukkig zit er een dopje op, zodat je hem niet per ongeluk in je koffer kan indrukken. Dat zou vervelend zijn want dan zit alles onder de olie.

De zijde in Biosilk Summer Therapy Protective Hair Oil beschermt het haar tegen schadelijke UV-straling. De kokosnootolie in dit product beschermt het haar wanneer het is blootgesteld aan de zon, tegen kleurverlies en uitdroging. Daarnaast geeft de Biosilk Summer Therapy Protective Hair Oil het haar een mooie glans en raakt het haar gehydrateerd.

In de flacon zit 167 ml olie. Maar om je haar te beschermen heb je eigenlijk maar een pompje nodig naar mijn mening. Ik heb dik en lang haar, maar met één a tweee pompjes heb ik voldoende product om over mijn haar te verdelen. Als ik meer olie gebruik ziet mijn haar er vet uit. Omdat je dus zo weinig product nodig hebt, zul je erg lang met deze olie kunnen doen. Zeker wel de hele zomer.

Het aanbrengen van de olie in je haar is door de heerlijke geur ook erg fijn. Er zit een typische BioSilk geur in de oil die je gelijk in de vakantiestemming brengt.

Conclusie

Ik ben erg te spreken over de BioSilk Summer Therapie Protective Hair Oil. Ik vind het een mooie aanvulling op de, in mijn ogen, al fijne zomerhaar lijn. Ik gebruik de olie afwisselend met de silk en heb daarmee het gevoel dat ik mijn haar goed bescherm. Deze olie gaat ook zeker mee in mijn koffer op vakantie. Dat kan mijn haar wel gebruiken na alle zonnestralen en alle duiken die ik in het zwembad ga nemen.

Samenvatting

Product: Summer Therapy Protective Hair Oil
Merk: BioSilk
Verkrijgbaar: O.a. in de webshop van JohnBeerens
Prijs: € 11,95
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*