7 november

Mijn Sportdagboek nr. 88

Sporten , , , , , , ,

De afgelopen week stond voor mij in het teken van het tennistoernooi dat ik organiseerde. Daar ben ik druk mee bezig geweest, maar gelukkig was er ook tijd om te sporten.

Maandag 28 oktober 2019

Maandag heb ik niet gesport omdat ik al wist dat ik dinsdag moest gaan tennissen.

Dinsdag 29 oktober 2019

Dinsdag moest ik mijn eerste wedstrijd in het toernooi spelen. Ik speelde met een vriendin die qua niveau veel beter is dan ik. Dus ik moest ook op een hoger niveau spelen. Het was een spannende wedstrijd, die wij helaas wel verloren met 6-4 6-4.

Woensdag 30 oktober 2019

Woensdag besloot ik om thuis wat krachttraining te doen zodat ik dat ook nog gedaan zou hebben deze week. Ik deed de week 7 arms and abs training. Die was pittig, maar wel fijn.

Donderdag 31 oktober 2019

Donderdag heb ik niet gesport. We hebben eerst Halloween gevierd en daarna ben ik met Rick naar de premiere van het Leiden International Film Festival geweest. Dat was heel leuk.

Vrijdag 1 november 2019

Vrijdag moesten Liesbeth en ik weer spelen. In de stromende regen speelde we tegen een duo dat gemiddeld veel sterker was dan wij. We kregen dan ook flink ’tennisles’ en verloren met 6-0 6-1.

Zaterdag 2 november 2019

Zaterdag mochten Liesbeth en ik weer spelen. Ik had zelf het idee dat het wel lekker ging, maar Liesbeth zat iets minder lekker in de wedstrijd. Dus helaas, verloren we weer. Met 6-3 6-3 dit keer.

Zondag 3 november 2019

Zondag heb ik niet gesport en ben ik vooral aanwezig geweest bij de finaledag. Het was een gezellige week

Dit was mijn sportieve week van de afgelopen week. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken. Tot volgende week.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*