31 oktober

Mijn Sportdagboek nr. 87

Sporten , , , , , , , ,

Een nieuwe week en nieuwe sportieve activiteiten. Ik ben weer lekker bezig geweest en koos ook weer een nieuwe, zwaardere week uit voor mijn BBG training.

Maandag 21 oktober 2019

Maandag had ik nog spierpijn van de training van Mpower, maar toch ben ik met BBG aan de slag gegaan. Ik deed de dag 1 training van week 6. Deze training stond ik het teken van buikspieren en armspieren. Vooral mijn buik wil ik platter, dus dat is mooi meegenomen. Het was een training die best pittig was, vooral omdat ik al spierpijn had. Mijn buikspieren brandde echt. Maar ik heb de training goed afgemaakt en was echt trots op mijzelf na afloop.

Dinsdag 22 oktober 2019

Dinsdag heb ik mezelf rust gegeven.

Woensdag 23 oktober 2019

Woensdag stond er weer een buikspiertraining op het programma. Maar dit keer gecombineerd met cardio. Dit was best heftig en ik zweette dan ook snel. Maar na afloop voelde ik me, wederom, zo voldaan! Ik heb ook het idee dat mijn buik al platter is. Al ben ik op de weegschaal alleen maar aangekomen. Dat is minder leuk. Maar het gaat om het resultaat in de spiegel, toch?

Donderdag 24 oktober 2019

Vanwege de herfstvakantie was er donderdag geen tennisles en had ik lekker een avondje vrij. Ik ben heerlijk in bad gegaan.

Vrijdag 25 oktober 2019

Vrijdag heb ik ook lekker niet gesport.

Zaterdag 26 oktober 2019

Zaterdagochtend ben ik weer naar de Mpower training gegaan. Normaal ga ik daarna paardrijden op Iros, maar dat kan nu natuurlijk niet. Dus ik ben alleen maar naar hem toe gegaan om hem te vertroetelen.

Zondag 27 oktober 2019

Zondag was mijn neefje Bram jarig, hij is 1 jaar geworden. Dat hebben we gezellig gevierd.

Dit was mijn afgelopen sportweek. Komende week staat in het teken van het tennistoernooi waar ik in de organisatie zit en zelf ook bij meespeel. Dus komende week lekker veel tennis. Zin in!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*