1 augustus

Mineral SPF 30 – IK Skin Perfection

Beauty, Review , , , , , , , , , ,

IK Skin Perfection Mineral SPF 30 Face

Het is zomer, dus we zijn met zijn allen volop aan het genieten van de zon en smeren ons goed in. (toch?) Voor mijn lichaam vind ik het vinden van een goede zonbescherming niet heel moeilijk, maar voor mijn gezicht wel. IK Skin Perfection heeft nu Mineral SPF 30, deze beschermd je gezicht op een 100% natuurlijke wijze.

IK Skin Perfection – Mineral SPF 30

Mineral SPF 30 is een minerale zonnebrandcrème met SPF 30 speciaal voor het gezicht die gebaseerd is op een green en clean technology. De nano-vrije-zinkoxide vormt een luchtige en lichte sluier die perfect onder je make-up past! De Mineral is goed voor je huid, goed voor de natuur én goed voor de toekomst. De fluid is rijk aan hoogwaardige natuurlijke antioxidanten zoals druivenpitolie en groene thee, die de huid beschermen tegen veroudering en zonschade. De Mineral SPF 30 is waterresistent, herstel de vochtbalans, helpt pigmentvlekken te voorkomen en rimpels te verminderen. Voelt niet plakkerig, smeert prettig uit en laat geen witte waas achter.

Mijn ervaring

Als het gaat om zonbescherming voor mijn gezicht, ben ik altijd op zoek naar een goede variant. Ik wil zonbescherming waar ik niet extreem van ga glimmen, waar ik geen puistjes of onzuiverheden van krijg en eentje die geen witte waas achterlaat. En natuurlijk een zonbescherming die me goed beschermd tegen de zon en hyperpigmentatie.

Ik heb al eerder een zonbeschermingsproduct van IK Skinperfection getest en die beviel me erg goed. Dus ik was ook erg benieuwd naar deze minerale variant.

De verpakking is een kleine pompflacon en bruin van kleur, net zoals de andere zonbescherming van IK Skin Perfection. Met een klein pompje krijg je de fluïde uit de flacon.

De textuur van de fluïde is vrij vloeibaar en die smeert gemakkelijk uit over je gezicht. Het fijne is, na het aanbrengen blijft er geen witte waas achter op mijn gezicht en ik ben ook geen glimmende discobol.

Daarnaast is mijn huid goed beschermd en ik heb ook geen onzuiverheden gekregen van deze zonbescherming. Wat mij betreft is het een blijvertje. Dat het product ook nog eens 100% natuurlijk en vegan is, vind ik helemaal een pluspunt. De IK Skin Perfection Mineral SPF 30 kost € 29,90 voor 50 ML en is verkrijgbaar via: www.ik-skinperfection.nl.

Conclusie

Ik heb de IK Skin Perfection Mineral SPF 30 ingepakt voor onze vakantie naar Frankrijk, want ik blijf deze heel graag gebruiken. Ik vind het een erg fijn product en het feit dat het 100% natuurlijk is en vegan, maakt dat ik er ook met een gerust hart mee kan zwemmen in de zee. De prijs vind ik daarnaast ook erg vriendelijk voor een natuurlijke zonbescherming.

Samenvatting

Product: Mineral SPF 30
Merk: IK Skin Perfection
Verkrijgbaar: www.ik-skinperfection.nl
Prijs: € 29,90
Cijfer: 9

 *Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*