12 mei

IK Skin Perfection Sun SPF 50 + Aftersun

Review, Beauty , , , , , , , , ,

The sun is out! EINDELIJK! Wat heb ik hier lang op gewacht. Ik geniet zo van de zon en de lekkere warme temperaturen. Maar dat doe ik natuurlijk wel beschermd, dus ik was erg blij toen ik van IK Skin Perfection hun nieuwe Sun SPF 50 mocht uitproberen. En voor na het zonnen, de aftersun.

IK Skin Perfection SUN SPF 50

Als ik SPF gebruik, is het minimaal SPF 30, het liefste SPF 50 voor mijn gezicht. Met deze nieuwe zonbescherming van IK Skin Perfection zit ik dan helemaal goed.

Deze krachtige, hydraterende zonnecrème beschermt optimaal tegen de zon. SUN SPF 50 heeft namelijk een UVA én UVB-zonbescherming met een hoge SPF 50.

Deze dunne lotion is geschikt voor de normale tot gevoelige huid, voelt niet plakkerig, herstelt de vochtbalans en helpt pigmentvlekken te voorkomen.

Daarnaast gaat de SUN SPF 50, huidveroudering tegen en zorgt het voor een stralend resultaat en een zachte, gladde huid. Deze daadkrachtige huidbeschermer is pH-huidvriendelijk, dermatologisch getest en perfect in te zetten na intensieve (kuur)behandelingen.

De zonbescherming zit in een handige kleine sprayflacon. Dit maakt dat je het product gemakkelijk hygiënisch aan kunt brengen. Slechts even pompen en klaar. Ondanks dat de zonbescherming wit van kleur is, laat het geen witte waas achter. En dat met die hoge SPF factor! Ik vind dat een enorme plus. Wat ik ook prettig vind is dat het flesje een fijn formaat heeft. Het past gemakkelijk in mijn handtas.

Wat ik ook een plus vind, is dat deze zonbescherming vegan is. Ik zeg je eerlijk: ik ben hier niet persee heel bewust mee bezig, maar ik vind het goed dat er merken zijn die hierop letten. En als de producten fijn zijn in gebruik, zal ik ze zeker eerder kopen dan een ‘niet vegan’ product.

De zonbescherming is geurloos en trekt na het aanbrengen snel in de huid. Ook plakt deze niet, dus prima te gebruiken op het strand. IK Skin Perfection SUN SPF 50 kun je gebruiken op je gezicht en je lichaam, dus je hebt aan een flesje genoeg. Ik heb een huid die snel onzuiverheden krijgt, maar daar heb ik met deze zonbescherming geen last van gehad. Je koopt SUN SPF 50 bij IK Skin Perfection voor € 25,89.

Aftersun

Na het zonnen is het tijd voor aftersun. Daarom ga ik je nu meer vertellen over de aftersun van IK Skin Perfection. Ik gebruik altijd een SPF maar als ik in de zon heb gezeten ook altijd een aftersun. Ik vind het fijn om mijn huid hier extra mee te verzorgen en te voeden.

De AFTER SUN balm van IK Skin Perfection kalmeert de verhitte huid, voedt, maakt soepel en hydrateert intensief. Het herstelt de huid na het zonnebaden van schadelijke invloeden van de zon. De AFTER SUN zorgt voor een zijdezacht gevoel zonder een vettige laag achter te laten.

De formule is 100% natuurlijk, vegan en microplasticvrij. AFTER SUN is dermatologisch getest, parfumvrij en geschikt voor iederre huid. De formule is zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en voor kinderen. AFTER SUN beschermt tegen, door UV-straling veroorzaakte, vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

In eerste instantie vond ik de Aftersun erg lijken op de bodylotion van IK Skin Perfection die ik eerder heb getest. Tijdens het aanbrengen vind ik de aftersun echter wat dikker qua textuur. En het voelt ook een beetje verkoelend aan. Ook na een tijdje voelt mijn huid nog gehydrateerd. Ik vind het fijn aanvoelen.

De aftersun voelt na het aanbrengen niet plakkerig aan. Je kunt je snel weer aankleden en dat is wel zo fijn. Ik weet nog hoe vervelend ik het als kind vond als ik aftersun had gebruikt en mijn kleding plakte. Dat heb je met deze aftersun dus niet. IK Skin Perfection Aftersun kost € 26,95.

Conclusie

De zonbeschermingsproducten van IK Skin Perfection zijn fijn in gebruik en maken mijn huid zacht en goed beschermd tegen de zon. Daarnaast zijn ze vegan en dat vind ik ook enorm goed van IK Skin Perfection. Ik ben thuis niet de enige die de producten fijn in gebruik vind. Ook mijn man vind de SUN SPF 50 erg fijn. De prijs is wellicht aan de hoge kant, maar daar heb je wel 100% Vegan en plastic vrije producten voor en dan wil ik best iets meer betalen.

Samenvatting

Product: Sun SPF50 en Aftersun
Merk: IK Skin Perfection
Verkrijgbaar: IK Skin Perfection website
Prijs: Sun SPF50 € 25,89 Aftersun € 26,95
Cijfer: 9 voor allebei de producten

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*