29 juli

Shop je must haves voor vakantie

Fashion, Reizen , , , , , , , , ,

Bruno Banani bikini

Eindelijk is het tijd voor vakantie! We gaan weer lekker naar Frankrijk en ik kan niet wachten. Zoals elk jaar maak ik inpaklijstjes en kom ik tot de conclusie dat ik nog het een en ander moet kopen. Maar dat is ook gewoon leuk. Bij LASCANA vond ik een aantal leuke must have voor mijn vakantie en ik deel ze graag met jullie.

Een relaxte outfit voor onderweg

Zoals ik al zei, gaan wij naar Frankrijk op vakantie. Daar reizen we altijd met de auto naartoe. Op zich prima te doen, maar het is wel een lange rit. Dan wil je een outfit die comfortabel zit. Ik weet nog van voorgaande jaren dat ik graag een short van een zachte stof wilde hebben, maar vergat deze altijd te kopen.

Bij LASCANA vond ik de Bench. Relaxshorts met stijlvolle logoprint, in een mooie, oudroze kleur. Deze heb ik besteld. Deze short heeft een heel zacht stofje en zit heel comfortabel. Perfect voor een lange autorit.

Een kleurrijke bikini

Als ik moet kiezen badpak of bikini dan kies ik sowieso de bikini. Een badpak draag ik nooit. Bikini’s zijn zoveel leuker! Ik vind het leuk om elke vakantie minimaal een nieuwe bikini te kopen, dus ook dit jaar.

Ik vond een heel leuk kleurrijk exemplaar bij LASCANA. Ik koos voor de Bruno Banani Triangelbikini met motievenmix en sierkraaltjes.

Een bikini met een printje vind ik super leuk en deze van Bruno Banani heeft ook nog kraaltjes als leuke extra versiering. Ik ben er helemaal blij mee.

Zomerse sandaaltjes

In de zomer kan je mij bijna uittekenen op slippers. Maar voor een avondje in een restaurant of onder een leuk jurkje vind ik schoenen of sandaaltjes net even wat leuker staan. Maar ik had geen paar sandaaltjes meer, dus ik was toe aan een nieuw paar.

Bij LASCANA vond ik LASCANA Sandaaltjes met kleine sleehak en met modieuze garnering en ze zijn ook nog veganistisch. Maar het leukste vind ik de kraaltjes die eraan hangen. Ze maken de sandaaltjes zo heerlijk zomers. Deze sandaaltjes maken je outfit echt af zo.

Ik vind het handig dat de sandaaltjes een rits aan de achterkant hebben. Dat maakt het aan en uittrekken een stuk makkelijker.

Zo heb ik dus wat leuke nieuwe items bij elkaar geshopt voor onze vakantie. Inmiddels zit alles ingepakt en zijn wij klaar om te vertrekken naar Frankrijk.

Daar ga ik lekker flaneren in mijn nieuwe bikini, rondwandelen op mijn sandaaltjes, maar eerst relaxt in de auto zitten op weg naar de plek van bestemming. Hoe vinden jullie mijn aankopen?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*