17 augustus

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Review , , , , , , , ,

Bluetooth speakers zijn allang niet meer onbekend voor de meeste mensen. Iedereen heeft er wel een en je hebt budget varianten en speakers van duurdere merken. De kwaliteit is bij dit soort speakers wel heel belangrijk. Als je een speaker gebruikt, moet het ook goed klinken en niet alsof je iets afspeelt in een blik. Nude heeft een nieuwe serie kwaliteit bluetooth speakers uitgebracht. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker is er daar 1 van.

 

Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Deze nieuwe Nude Audo Move Super M Bluetooth Speaker is zoals je al kunt vermoeden een Bluetooth speaker. Je hoeft hem dus niet met een draadje aan je telefoon te bevestigen. Maar, op de Bluetooth speaker zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als je muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De speaker heeft een bereik van 10 tot 15 meter en de batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt ervoor dat je tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen.

De Nude Audio Move Super M Bluetooh speaker is met rubber afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de bluetooth speaker tegen een stootje kan. Dat is voor klunzen zoals ik wel handig. Tevens zit er een draagkoord aan de speaker zodat je hem ook kan ophangen.
De Nude Audio Move Super M speaker is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de speaker onder de douchte gebruikt kan worden. Of onze buren daar blij van gaan worden weet ik niet, maar meezingen met onze favoriete liedjes wordt zo wel heel makkelijk onder de douche! 🙂  De speaker is door het IPX5 certificaat spatwater dicht en niet volledig waterproof, het is dus niet de bedoeling om de speaker onder te dompelen in bad! Maar waarom zou je dat ook doen?

 

De test

Mijn speaker komt van GSMpunt.nl, zij verkopen naast speakers ook telefoonhoesjes. Ik heb de speaker ontvangen in een zwart doosje waarop aan de ene kant een afbeelding staat van de speaker en aan de andere kant kun je de speaker al zien. Hij is zwart en niet heel groot.

Als je het doosje opent zie je dat de speaker ook nog eens los verpakt zit in een plastic doosje, hij is dus goed beschermd. Wel zo fijn, want als je iets via internet besteld is het altijd hopen dat het product wel veilig bij je aan komt.

IMG_4743

Als ik de speaker uit het doosje haal, zie je duidelijk dat hij een beetje rechthoekig van vorm is met een zwart koord eraan. De randen zijn inderdaad van rubber.

Het formaat van de speaker is niet heel groot, hij ligt makkelijk in de hand en dat vind ik eigenlijk wel prettig. Zo neemt hij niet teveel ruimte in beslag als je hem mee wil nemen naar het strand bijvoorbeeld. Dat kan namelijk.

Er is in het design van deze speaker slim nagedacht over de ingangen voor kabels. Deze zitten namelijk verstopt achter een soort rubberen deksel.

Op de bovenkant van de speaker zitten knopjes om de speaker aan te zetten, volume knopjes en een bluetoothknop. Hierdoor is verbinding maken met je telefoon heel simpel. Je zet de speaker aan, je zet de bluetooth aan en je zoekt de speaker op je telefoon en maakt verbinding. Klaar is Kees.

Het geluid van de speaker is echt top! Mijn muziek klinkt super helder en mooi en voor zo’n kleine speaker zit er ook een goede bass in. Ik ben onder de indruk.

 

Conclusie

Deze speaker maakt het nog makkelijker om overal van je favoriete muziek te genieten. Het is een speaker die er qua design stoer uitziet en hij heeft een handig meeneem formaat. Het geluid uit de speaker is top en super helder. Ook op het strand en op de boot kan deze speaker goed uit de voeten.

 

Samenvatting

Product: Bluetooth speaker
Merk: Nude Audio Move
Verkrijgbaar: GSMpunt.nl
Prijs: nu € 39,95
Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*