5 maart

NYC Cityproof collection

Review , , , , , , , , , , , , , , ,

Wil jij graag een super mooie ooglook bij jezelf maken die er de hele dag goed uitziet maar heb je de juiste producten nog niet gevonden? NYC helpt je erbij! Met deze nieuwe compacte lijn slaat NYC de spijker op zijn kop. Deze vier producten maken het creëren van een mooie ooglook super makkelijk.

 

Deze nieuwe collectie bestaat uit de volgende producten.

 

NYC Cityproof 24 HR Eye Primer (€ 3,99)

Deze eye primer fixeert je oogschaduw de hele dag of hele nacht. Het dikke zachte potlood brengt gemakkelijk aan op je oogleden en laat je oogschaduw nog beter uitkomen.

Ik heb deze eye primer alvast getest en hij smeert inderdaad gemakkelijk uit. Eenmaal aangebracht zie je en wit laagje op mijn oogleden. Dit is echter niet vet dus prima onder poeder oogschaduw te gebruiken.

Gebruik echter niet teveel primer want dan kan de oogschaduw alsnog in je plooitjes gaan zitten.

Ik vind dit potlood echt een uitvinding. Geen onhandige tubetjes meer of aanbrengen met je vingers. Even een potlood over je oogleden en de oogschaduwbasis zit erop. Ideaal als je haast hebt.

 

 

NYC Cityproof 24 HR Waterproof Eye Shadow (€ 3,99)

Waterproof oogschaduw in een potlood vorm. Verkrijgbaar in 7 super mooie kleuren. De kleur die ik heb is Murray Hill Champagne. Deze potloden zijn super handig en snel aan te brengen. Eigenlijk zijn ze zelfs zonder oogschaduwbasis te gebruiken.

Het potlood is een simpel uitdraaisysteem, dus slijpen is niet nodig. Doordat de oogschaduw waterproof is, blijft hij echt de hele dag zitten.

Ik heb ook deze oogschaduw voor jullie getest. De kleur die ik heb ontvangen is eigenlijk iets te licht voor mij. Maar ik denk dat hij in de zomer, als ik bruin ben, super mooi en verleidelijk zal staan.

Het is een mooie beige kleur met een mooie glans. Het potlood voelt zacht aan en brengt gemakkelijk aan op mijn oogleden. De hele dag zit het potlood goed op mijn ogen.

 

 

NYC HD Automatic Eyeliner (€ 3,29)

Dit oogpotlood is ideaal als je een smokey eye wil maken. Het heeft een potlood en een smudge kant. Het potlood is uitdraaibaar, dus wederom is slijpen niet nodig. Dit potlood is verkrijgbaar in 5 sexy kleuren, de kleur die ik heb is: black. Het potlood is waterproof wat ik echt ideaal vind als ik ga stappen.

Dit oogpotlood heb k natuurlijk ook voor jullie getest. Ik heb hem ontvangen in het zwart. Perfect, want dat draag ik altijd. Een ooglook met oogschaduw is voor mij niet compleet zonder oogpotlood.

Het potlood is zacht en brengt gemakkelijk aan op mijn traanbuis. Om dat de oogschaduw wat licht is, heb ik hem ook langs mijn wimpers aangebracht en gesmudged met het sponsje. Ook dit uitvegen gaat makkelijk.

 

NYC Cityproof 24 HR Mascara (€ 3,69)

Tot slot, wat is een ooglook zonder mascara? NYC heeft ook een nieuwe mascara aan haar collectie toegevoegd: de cityproof 24 HR waterproof mascara. Deze mascara geeft je wimpers meer drama en is waterproof. Ondanks dat de mascara waterproof is, houd hij je wimper wel flexibel en zacht. De mascara voelt soepel en licht aan op je wimpers.

 

Ik heb natuurlijk ook de mascara getest. Het is een standaard recht borsteltje. Perfect, ik hou niet van borsteltjes met gekke bochten. Dit borsteltje brengt makkelijk aan. Mijn wimpers voelen niet droog aan en zien er goed zwart uit. Fijne mascara.

Tot slot nog even een full face  foto.

 

Conclusie

Deze nieuwe collectie van NYC is wat mij betreft een goede toevoeging. De producten zijn allemaal geschikt voor een avond flink stappen. Maar volgens mij zijn ze ook perfect voor de zomer. Ik zie mezelf al helemaal lopen op een zwoele zomeravond met deze fijne producten. Je kunt eigenlijk zo van het strand de strandtent in, je oogmake-up zal in ieder geval nog perfect op zijn plek zitten.

 

Mijn favoriete product uit deze collectie is NYC Cityproof 24 HR Eye Primer. Deze werkt snel en makkelijk en laat oogschaduw mooi op zijn plek zitten.

 

Deze super fijne producten van New York Colour (NYC) liggen vanaf vandaag (5 maart 2015) exclusief bij Kruidvat in de winkel.

 

 

Reacties

  • Lijken mij ook fijne producten, ideaal dat de eye primer en eye shadow in potloodvorm zijn met uitdraaisysteem! Ik hou alleen niet van waterproof mascara want dat krijg ik moeilijk van mijn wimpers af tijdens het reinigen dus dat gebruik ik niet.

    Groetjes

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*