3 maart

Rimmel provocalips 16hr kiss proof lip colour

Review , , , , , , , ,

 

Je kent het probleem vast wel: je brengt een leuke kleur lipstick aan en binnen een paar uur is de kleur alweer van je lippen verdwenen. Nu kun je denken: “dan breng ik hem toch opnieuw aan?”, maar als je net zo’n kluns bent als ik, vergeet je je lipstick wel eens mee te nemen. Bummer.

 

Rimmel Provocalips 16HR kiss proof lip colour

Daar komt Rimmel, onze redder in nood, met Provocalips 16hr kiss proof lip colour! Deze super leuke lipgloss is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en dekt net zo goed als een lipstick. Volgens Rimmel blijft Provocalips zo’n 16 uur muurvast op je lippen zitten. Nou dat wilde ik wel eens testen!

 

De test

Om de lip colour goed te testen maak ik eerst een full face foto zonder iets op mijn lippen.

En ook een close-up van mijn lippen.

Ik heb twee kleuren ontvangen: roze 200 I’ll Call You en rood 400 Kiss Me You Fool. Ik begin deze test met de roze kleur, want dit is meer een Daisy kleur.

 

Beiden kleuren bestaan uit twee kanten. De ene kant is de kleurkant. Ik noem deze even de kleurgloss. Aan de andere kant zit de transparante variant die als stap twee over de kleur heen moet doen. Deze noem ik even de transparante gloss. Je begint dus met de kleurgloss: stap 1.

 

De kleurgloss smeert gemakkelijk uit over mijn lippen. Je brengt hem gewoon aan met een lipgloss applicator. Super simpel. Alleen deze kleur voelt een beetje trekkerig en droog aan op mijn lippen. Je voelt het product ook snel opdrogen. Dus ik smeer er maar wat graag de transparante stap 2 gloss overheen.

Na het aanbrengen van de transparante gloss voelen mijn lippen weer lekker zacht en soepel aan. De kleur ziet er ook super mooi uit.

De kleur blijft echt super goed zitten en is kiss proof. Heb ik ook even voor jullie getest met Rick ;-).  ’s Avonds met het verwijderen van mijn make-up kreeg ik de gloss niet super goed van mijn lippen af. Dus ik dacht: “na een nacht slapen is hij vast verdwenen”. Nou nee hoor! Je moet echt flink boenen wil je de gloss van je lippen afkrijgen! Die 16 uur red hij gemakkelijk.

 

Tijd voor de rode kleur. Wederom een kleurgloss en een transparante gloss kant. Eerst smeer ik de kleur op mijn lippen. Ik ervaar net als bij de roze kleur een droog trekkerig gevoel. Maar na het opsmeren van de transparante gloss is dit gevoel verdwenen en voelen mijn lippen weer lekker zacht.

’s Avonds ging ik zwemmen en ik was benieuwd of deze gloss dat ook zou volhouden. Dus met rood gestifte lippen ging ik naar het zwembad. (iedereen zal wel gedacht hebben!). Toen ik na het zwemmen en een turksstoombad weer thuis kwam en in de spiegel keek, zag ik dat de gloss nog steeds op mijn lippen zat. Bizar! Kun je nagaan hoe goed de gloss blijft zitten.

 

Conclusie

De Rimmel Provacolips 16HR Kiss Proof Lipcolour doet wat hij moet doen. Hij blijft echt de hele dag goed zitten. De transparante gloss verdwijnt wel snel van je lippen, maar de kleurgloss blijft echt de hele dag op zijn plek. Wil je droge lippen voorkomen, dan zul je gedurende de dag nog wel wat balsem of een transparante gloss op je lippen moeten smeren. Deze gloss, en dan zeker een mooie licht roze kleur, is perfect voor bruidjes die de hele dag een mooi kleurtje op hun lippen willen. Komt dat even goed uit!

 

Samenvatting

Product: Provacolips 16HR Kiss Proof Lipcolour

Merk: Rimmel
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen

Prijs: € 11,99

Cijfer: 8

Reacties

  • De roze kleur staat je goed.
    Maar ik persoonlijk vind het niet fijn als ik droge lippen krijg van een langhoudende lipgloss, en dat dan moet bijwerken met de transparante gloss om dat droge gevoel op je lippen weg te krijgen(ik heb wel eens zoiets dergelijks gehad van een ander merk)
    Ik gebruik liever gewone lipgloss…(dan maar wat vaker bijwerken als dat nodig is!)

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*