27 juni

Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm Plum: een reinigingsritueel voor je huid

Review, Beauty , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Alpha-H Melting Moments Cleansing Balm Plum

Dat het belangrijk is om aan het einde van de dag je gezicht goed te reinigen, weten we allemaal. Ook als je geen make-up draagt is het belangrijk om dit te doen. Je huid krijgt gedurende de dag namelijk veel te verduren. Denk maar eens aan: uitlaatgassen, regen en noem maar op. Gelukkig is het mogelijk om je huid op een zachte, maar grondige manier te reinigen. Namelijk door Alpha-H Melting Moment Cleansing Balm Plum te gebruiken. Deze variant is speciaal geformuleerd met het unieke Davidson Plum extract en is ontworpen om (oog)make-up, SPF, vuil, talg en onzuiverheden moeiteloos te verwijderen.

Net als de originele Melting Moment Cleansing Balm smelt ook deze voedende balm-to-oil cleanser make-up, vuil, talg en onzuiverheden als sneeuw voor de zon weg en zorgt deze voor een super gevoede huid. Druivenpit-, sinaasappel- en yuzu olie maken tot diep in de poriën schoon zonder de huid te ’strippen’ of uit te drogen. Samen met vitamine E en antioxidanten zorgen zij bovendien voor actief herstel van de huidbarrière. Een aparte tonic of lotion is niet nodig: de volledig watervrije formule tast de pH-waarde van je huid niet aan.

Voordelen van Davidson Plum Extract

Alpha-H Melting Moments Cleansing Balm Plum

Davidson Plum extract, een belangrijk ingrediënt in de Melting Moment Cleansing Balm, staat bekend om zijn krachtige antioxiderende eigenschappen. Het helpt bij het bestrijden van vrije radicalen, vermindert ontstekingen en bevordert een gelijkmatige teint. Dit maakt het een ideaal ingrediënt voor de verzorging van een aangetaste huidbarrière.

Mijn ervaring

Ik heb al eerder een Melting Moment Cleansing Balm van Alpha-H mogen uit proberen, namelijk de originele variant. Hierdoor wist ik voordat ik deze Plum variant ging gebruiken, al een beetje wat ik kon verwachten.

Net als de originele variant heeft de Alpa-h Melting Moment Cleansing Balm Plum een boterzachte textuur. Maar deze variant heeft duidelijk een andere kleur. De verpakking is mooi bordeauxrood en dat is de balm zelf ook.

Voor het reinigen van mijn gezicht haal ik een klein beetje product uit de pot. Ter grootte van een kikkererwt ongeveer. Dit verdeel ik met mijn handen over mijn nog droge gezicht. Vervolgens maak ik mijn handen vochtig en masseer ik mijn gezicht. Ik zie dan dat het product een beetje wit en melkachtig wordt. Hiermee maak ik de make-up en het vuil los. Daarna spoel ik het product af. Wat er vervolgens overblijft is een schone en frisse huid.

Ook de Alpa-h Melting Moment Cleansing Balm Plum heeft geen enkele moeite met het verwijderen van mijn mascara of oogschaduw. Hoe zwaar mijn make-up look ook was, nadat ik de cleasing balm heb gebruikt, heb ik weer een fris en schoon gezicht. Top! En het mooiste van alles: mijn gezicht voelt na het gebruik niet droog of trekkerig aan. Mijn huid voelt juist heerlijk gevoed aan en dat is na een dagje in de zon wel fijn. Mijn zonbescherming en het eventuele zweet na het sporten wordt verwijderd en mijn huid is heerlijk schoon. Alpha-h Melting Moment Cleansing Balm Plum kost: € 46,95.

Conclusie

De Melting Moment Cleansing Balm Plum is een innovatieve en luxe reiniger die verder gaat dan alleen het verwijderen van onzuiverheden. Met zijn voedende en herstellende eigenschappen, dankzij ingrediënten zoals Davidson Plum extract, vitamine E en verschillende oliën, biedt het een alles-in-één oplossing voor een stralende en gezonde huid. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik dit product mocht testen want ik vind het erg fijn in gebruik en blijf het dan ook zeker gebruiken.

Probeer de Melting Moment Cleansing Balm Plum vandaag nog en geef je huid de verzorging die het verdient!

Samenvatting

Product: Melting Moment Cleansing Balm Plum
Merk: Alpha-h
Verkrijgbaar: Alpha-h webshop
Prijs: € 46,95
Cijfer: 9

*Dit product heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*