1 april

Review Wilkinson Sword Hydro Silk

Review , , , , , ,

Wilkinson Sword Hydro Silk is het nieuwste scheermesje voor vrouwen van Wilkinson. De scheerkop is speciaal ontworpen dat hij alle vormen goed volgt. Wilkinson omschrijft dit scheermesje zelf als volgt:

Wilkinson Sword Hydro Silk scheersysteem hydrateert de huid tot 2 uur na het scheren. Het hydrateert de huid als geen ander scheersysteem en meer dan elk ander scheersysteem. 

Het Wilkinson Sword Hydro Silk scheersysteem heeft een vochtinbrengende werking op de huid en hydrateert de huid zoals geen enkel ander scheermesje en langer dan elk ander scheermesje.

Het Wilkinson Sword Hydro Silk scheersysteem bevat een uniek vochtinbrengend serum dat actief wordt bij contact met water. In tegenstelling tot de klassieke glijstrips op veel scheermesjes, bevat het vochtinbrengende serum polyethyleenoxide met een hoog moleculair gewicht dat de huid hydrateert.

De kop bevat dus een uniek serum, dat klinkt goed! Tijd voor de test.

 

De test

Ik scheer mijn benen eigenlijk nooit, ik gebruik daarvoor altijd mijn Silk Epil. Mijn oksels en bikinilijn scheer ik echter wel. Ik vind mijn huid daar te gevoelig voor epileren. Vooral in de zomer heb ik last van een trekkerige huid bij mijn bikinilijn. Als het goed is zou dit scheermesje dat moeten voorkomen.

Het scheermesje ziet er in ieder geval leuk uit. Ik vind de kleur wel mooi en fris en hij ligt ook lekker in de hand. De scheerkop beweegt tijdens het scheren makkelijk mee in alle richtingen.

Het scheren gaat perfect. Na het scheren voelt mijn huid heerlijk zacht aan. De scheerkop geeft behoorlijk wat serum af, er blijft een licht laagje achter op mijn huid. Dit geeft een fijn verzorgend gevoel. Vooral voor mijn bikinilijn is dat erg prettig.

Mijn huid raakt ook niet geïrriteerd, soms heb ik daar met scheren nog wel eens last van. Bij dit scheerapparaat dus niet.

 

Conclusie

Ik ben erg te spreken over dit scheermesje. Ik denk dat ik deze vooral in de zomer met veel plezier ga gebruiken. We willen dan allemaal een mooie gladde huid kunnen laten zien nietwaar?

 

Samenvatting

Product: Hydro Silk

Merk: Wilkinson Sword

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 13,99

Cijfer: 8

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*