28 augustus

Outfit tips voor een bruiloft

Fashion , , , , , , , , ,

Binnenkort gaat een van mijn beste vriendinnen trouwen. Super leuk natuurlijk en ik mag er de hele dag bij zijn. Dat vind ik een enorme eer, maar het levert ook wel stress op. Want: wat trek ik aan? Inmiddels heb ik een jurk gescoord, maar het was best wel een zoektocht. Omdat ik me kan voorstellen dat meer meiden hier last van hebben, leek het mij een goed idee om een aantal, in mijn ogen, leuke outfits voor een bruiloft voor jullie op een rijtje te zetten. Doe er je voordeel mee! Zo kost het je vast wat minder tijd.

Feestelijke jurken

Voor een bruiloft trek ik altijd een feestelijke jurk aan. Een bruiloft is immers iets waar je niet elke dag naartoe gaat. Dus dan mag je best een beetje uitpakken vind ik. Het vinden van een leuke jurk kan een hele opgave zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig zat winkels met een breed assortiment. De feestelijke jurken van Esprit bijvoorbeeld, die zijn geschikt voor zowel jong als oud.

Een jurk met bloemenprint is naar mijn mening perfect voor een bruiloft. Bloemen staan vrouwelijk en door de vrolijke kleuren staan ze ook vrolijk. Op een bruiloft wil je er immers feestelijk en vrolijk uitzien. Daar passen bloemen perfect bij.

Een jurk in een opvallende, vrolijke kleur doet het ook altijd goed. Reken maar dat je in deze mooie, blauwe, Maxima kleur zal stralen op het feest. Een paar zilveren sandalen met een hakje erbij en je bent helemaal ready to go. De band in de taille geeft je optisch ook een slankere taille.

Een kanten jurk staat ook altijd erg chique vind ik. Maar het past perfect bij een bruiloft naar mijn mening. Je kiest uiteraard niet voor een wit exemplaar. Maar een koraal kleurige vind ik zelf wel erg mooi.

Dit zijn wat mij betreft wat opties voor een outfit die perfect is voor een bruiloft. Ik hoop dat jullie hiermee inspiratie hebben opgedaan. Ook ben ik benieuwd of jullie kunnen gokken waar ik voor gekozen heb. 😉

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*