23 augustus

Mijn sportdagboek nr. 47

Sporten , , , , , , , , , , ,

De afgelopen week heb ik weer geprobeerd om actief te sporten. Dit heeft zich vertaald in verschillende activiteiten.

 

Maandag 13 augustus 2018

 

Maandag heb ik niet gesport. Ik vond dat ik wel een dagje rust mocht.

 

Dinsdag 14 augustus 2018

Dinsdag moest ik tennissen in een toernooi. Een enkel wedstrijd. Maar het ging mis, goed mis. Ik verdraaide mijn knie weer en kon na ongeveer 4 games niet meer spelen. Wegens de pijn moest ik opgeven. Erg balen.

 

Woensdag 15 augustus 2018

Woensdag wilde ik toch iets doen. Daarom heb ik het fijne buikspierfilmpje van 10 minuten weer gedaan en ik besloot voor mezelf dit elke dag te gaan doen.

 

Donderdag 16 augustus 2018

Donderdag heb ik me aan mijn belofte gehouden en weer het korte buikspierfilmpje gedaan.

 

Vrijdag 17 augustus 2018

Vrijdag ging ik weer hardlopend naar mijn ouders. Ik probeer weer op te bouwen dus ik liep iets verder dan de afgelopen dagen: 3,2 km. Het ging redelijk. Bij thuiskomst deed ik ook weer het buikspierfilmpje.

 

Zaterdag 18 augustus 2018

Zaterdag begon ik de dag met de Back in Shape training van Mom in Balance. Dat ging lekker en ik voelde me goed. Daarna reed ik door naar stal om een rondje te rijden op Iros. Ook dat was erg fijn, maar daarna was ik wel heel moe. Ik merkte dat ik nog niet had geluncht.

 

Zondag 19 augustus 2018

Zondag organiseerde ik de babyshower voor mijn schoonzusje Mirjan. Ik was er de hele dag erg druk mee en ’s avonds was ik heel erg moe. Dus ik heb zondag niet meer gesport.

 

Zoals jullie zien heb ik bijna elke dag wel een training gedaan. Zelfs een paar keer het buikspierfilmpje. Dit wil ik echt gaan proberen om elke dag te doen. Na mijn vakantie ga ik My Killerbody Motivation misschien weer oppakken. Ik merk dat ik daar nu vaak nog te moe voor ben.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*