9 april

Pearlty Premium Selfie Stick met afstandsbediening

Review , , , , , , ,

Op mijn verjaardag kwam hij binnen: mijn roze selfie stick. Met afstandsbediening! Super leuk! Ik heb hem inmiddels al een tijdje gebruikt en het leek mij leuk om er nu wat meer over te vertellen aan jullie!

 

Pearlty premium selfie stick met afstandsbediening

Mijn selfie stick is dus roze van kleur. Lekker girly en helemaal mijn ding. Maar als je niet zo gek bent op roze, dan kun je de selfie stick gewoon bestellen in het zwart of grijs. De Pearlty premium selfie stick is geschikt voor toestellen met een maximaal breedte van 8 cm. Mijn iphone 5s past er prima in en ook de iphone 6 is geen probleem. Je klemt de telefoon gemakkelijk tussen de twee haakjes (zo noem ik ze maar even) die aan het zwarte hendeltje zitten.

 

Ingeschoven heeft de selfie stick een lengte van 23 cm. Hierdoor past hij makkelijk in je tas. Wel zo handig, je wil niet altijd met een selfie stick in je handen lopen. Als je de selfie stick uitschuift, is hij 90 cm. Een mooie afstand voor mooie foto’s. Aan de selfie stick zit een bevestigingsklip zodat je er ook voor kunt kiezen om de stick aan je broek te hangen bijvoorbeeld. Ook zit er een polskoord aan, zodat je de stick niet zo snel laat vallen. Dat is voor mij wel handig 😉

Wat deze selfie stick anders maakt dan andere selfie sticks is het feit dat er een afstandsbediening bij zit. Waarom is dat nu zo handig hoor ik je denken? Nou, dat is handig omdat je dan zelf kunt bepalen wanneer je de foto neemt. Je drukt nog steeds op het fotoknopje, maar dan met je afstandsbediening. Het is dus niet meer nodig om je telefoon op zelfontspanner te zetten.

 

De afstandsbediening verbind je heel gemakkelijk via bluetooth met je telefoon. Ik heb dit met verschillende telefoons getest. Op mijn vaders Samsung werkt het net zo goed als op mijn iphone. Dus ik denk dat het ook met andere toestellen moet kunnen.

 

Selfie-time!

En dan nu de selfies! Het is even wennen: je moet toch opletten hoe je, je telefoon moet houden. Maar uiteindelijk lukt het heel makkelijk. Met de afstandsbediening doe je *klik* en voila! Je hebt een leuke selfie!

 

Dankzij deze stick is het nemen van selfies met een groep ook een stuk makkelijker geworden. 🙂 Nu we het daar toch over hebben. Samen met mijn tennisteam heb ik een teamselfie gemaakt. Als we voldoende likes weten te verzamelen winnen we een teamoutfit. Die hebben we nog niet, dus dat willen we wel graag! Geef jij ons een like op facebook?

 

Conclusie

Ik ben erg blij en zeer tevreden met mijn selfie stick. Hij is makkelijk in gebruik en de kleur is natuurlijk ook heel erg leuk!

 

Samenvatting

Product: Premium Selfie Stick

Merk: Pearlty

Verkrijgbaar: smartphonehoesjes.nl

Prijs: € 34,95

Cijfer: 9

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*