16 augustus

Mijn sportdagboek nr. 46

Sporten , , , , , , , , ,

Een nieuwe week dus een nieuw sportdagboek! Ik vertel jullie weer wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan.

 

Maandag 6 augustus 2018

Maandag had ik echt totaal geen zin om te sporten. Ik kon mezelf er gewoon niet toe zetten. Dus ik heb, heel lui, niets gedaan.

Dinsdag 7 augustus 2018

Dinsdag heb ik een les Back in Shape van Mom in Balance ingehaald. Ik was een paar keer niet geweest en dan mag je lessen inhalen. Het was enorm pittig, want er deden ook Mpower dames mee. Dus de oefeningen waren wat meer High Intense. Ik was behoorlijk moe toen ik thuis kwam.

Woensdag 8 augustus 2018

Woensdag heb ik niet gesport.

 

Donderdag 9 augustus 2018

Donderdag kwam de makelaar langs omdat ons appartement binnenkort in de verkoop gaat. Ik heb uiteindelijk niet meer gesport.

 

Vrijdag 10 augustus 2018

Vrijdag paste mijn ouders weer op mijn kindjes dus ben ik weer hardlopend naar ze toe gegaan. Nog steeds in de opbouwende fase, maar ik liep wel sneller dan vorige keer. Ik liep 2,81 km.
Sinds ik weer ben begonnen met hardlopen gebruik ik bluetoothoordopjes van de webshop BluetoothKoptelefoons.nl. En ik moet zeggen dat me dat goed bevalt. Ik vind het prettig dat ik geen draadje meer voor mijn buik heb hangen waar ik tijdens het lopen met mijn hand aan kan blijven haken. Ik heb gekozen voor in ears en dan gewoon de normale variant, maar ze hebben ook bluetooth koptelefoons, draadloze koptelefoons en wireless earbuds. En om gemakkelijk handsfree te bellen zijn er ook draadloze headsets. Neem eens een kijkje als je ook gek word van de draadjes van je oordopjes tijdens het sporten. Ik vind het erg fijn in gebruik namelijk.

Zaterdag 11 augustus 2018

Zaterdag moest ik tennissen. Ik had mezelf ingeschreven voor een enkel toernooi op advies van mijn tennislerares. Ik was echter al nerveus vanaf het moment dat ik wist wanneer ik moest spelen en had er vooraf dan ook geen zin in. Het ging ook totaal niet goed daardoor, ik verloor 6-2 6-0. Misschien niet nodig, maar ik denk ook dat ik mijn oude vorm nog moet terugvinden.

 

Zondag 12 augustus 2018

Zondag heb ik niet gesport en dat vond ik stiekem wel erg fijn.

 

Dit was mijn afgelopen sportweek. Zoals jullie zien heb ik niet super veel gedaan. Daar moet ik wel verandering in gaan brengen vind ik.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*